Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Måndag igen 31/10

Allmänt Permalink0
Skit, skit, skit vad dagarna går långsamt! Mår inte alls bra så man kan inte förmå sig själv att fylla dagen med någonting alls. Idag tvingade jag mig själv att göra mig iordning och gå in till stan för att hämta ut medicin bland annat. Försökte även hålla mig sysselsatt på stan genom att titta igenom affärerna så jag inte bara gav upp och gick hem när panik känslorna infann sig.
Igår var jag hemma hela dagen, på något sätt fick jag dammsugat till Minnas fasa, det var nog veckor sedan sist så det behövdes big times! :-S
På kvällen fick vi "leverans" med kattmat så nu kan Minnisen knapra på som aldrig förr, med smarrigt torrfoder igen.

4 stjärnors middag, och Casper Jarnebrink har jag kollat in nyss på kanal fem. Det känns lite konstigt att vara hemma, speciellt måndag klockan 19.00, och idag kan jag lugnt och stilla luta mig tillbaka och se ett nytt avsnitt utav 2 ½ män.


Sköna färger i höst, mörkrosa, lila och mycket silver. Väldigt olika textiler som finns också, sammet, paljetter och metallic material.

Har fått låna en liten miniresväska så ska väl snart börja provpacka vad jag vill ha med mig till Linkan, och Minna kommer göra sitt bästa för att hitta plats för att hänga med!
Även om det "bara" är två dagar så är det alltid smidigt med en lätt väska på hjul, ska ju ändå springa Göteborgs central runt, för att inte tala om Linköping centrum runt för att ta mig till både buss och hotell.
Nu hoppas jag bara att antingen att jag får min mens innan torsdag, har inte haft den på hela oktober månad, senast var början av september, eller så får den fasen vänta tills, ja helst nästa tisdag. Värst är om den bara dyker upp när man sitter på bussen fem timmar liksom. Inte så kul att få den mitt under balett lektionen heller, man blir så uppblåst om magen. Är inte alltid en fördel att ha så konstig menscykel, jag får nästan alla symtom oavsett om det kommer blod eller inte. Konstant kissenödig, svettningar, ont i magen och i ryggen, magen svullnar upp och gnällig och irriterad.
Men vad ska man göra det är ju bara att överleva ändå...

Ikväll är sista delen utav "Pang i bygget" imorgon börjar de (åter igen) med "Skenet bedrar". Brukar vara det jag avslutar min kväll med.
November imorgon!

Lördagskväll

Allmänt Permalink1
Kan inte riktigt förstå varför det ska vara så dåligt på tvn en lördagskväll!?
Nu är det knappt en vecka kvar innan Linkan väntar, verkar som det är många som åk dit just denna veckan, men som sagt Linkan får vänta knappt en vecka till. Ska bli så skönt med hotell, även om det inte är så lyxigt om man jämnför med storbloggarnas hotell så är det lyx att överhuvudtaget ha råd att bo på hotell som har normal standard. Kollar väldigt sällan ens på vandrarhem då det brukar bara vara en hundralapp skillnad. Det får du ändå betala om du vill ha frukost.

Har sovit oroligt hela natten, klockan 07.30 kunde jag inte somna om, låg och var orolig över att idag skulle jag behöva ringa Telenor och be om "nummer switch", annars skulle ingen kunna få tag på mig alls. Men det verkar som om det löste sig snabbt och någorlunda enkelt med ett undantag då, eftersom jag bytte sim-kort var jag tvungen att skriva om alla mina nummer i telefonboken.
Hade ändå satt alarmet på 08.30 då jag skulle hänga med min mamma och Bosse på marknad i Vänersborg. Det var fullproppat med folk och stackars nervösa hundar som försökte ta sig fram utan att bli ihjältrampade eller överkörda av galna föräldrar som tror de äger hela gatan!
Kom endast hem med mat, eller ja mat och mat, två wienerkorvar, en polkagris stång (äkta från Gränna) och 10 stycken "skumchokladbitar". Det fanns allt en hel del man var sugen på att shoppa men jag var inte riktigt på humör, får väl skylla lite på att man vill ha lite till Linköping.

Ingen dans den kommande veckan, folk har lov och det får man väl nästan säga att jag också har då. Eller ja, nu har vi bestämt att vi ska ha dansledar-träff på torsdag och se om vi kan koreografera ihop, så lite dans blir det nog.


Det är höst nu, undrar just hur länge mina vita sneakers stays white???


Lilla "Plutten" börjar ju bli stor nu :-S

Undrar
just om man kan få ut så mycket mer utav denna trista lördagskväll, när jag vaknar måste jag dock komma ihåg att klockan är en timme mindre än vad jag ser. Brukar nog alltid ställa om klockan på morgonen om jag inte minns fel.

Kung i baren?

Allmänt Permalink1
Klar för idag och har just precis suttit mig ner med två varma mackor och nyponsoppa, min belöning Sissi ;-) Mötet på sjukhuset var inget bra alls men det blev gjort. Kom hem lite senare än planerat då jag sprang in på Willys och "shoppade" frukt, risnudlar, glutenfritt bröd och Dextrosol eller vad det heter. Köpte det igår också då jag hade väldigt ont i huvudet och kände mig hängig, fick mig faktiskt lite piggare, eller om det var Alvedonen jag tog innan.
Dålig sömn, druckit för lite vatten samtidigt som man försöker undvika sockerprodukter (godis och liknande) gjorde att jag inte orkade ett skvatt. Måste få iordning på sömnen först tror jag, har gått med tunga och vattniga ögonlock hela dagen. Känns som efter man har haft en gråtattack, trodde först jag började bli förkyld men kom på att sömnbrist nog mer troligt ligger bakom.Fått betalat de viktigaste räkningarna och nu känner man sig lika fattig som dagen innan den 25:e. När jag läser "storbloggarna" så verkar det som om det är den kommande helgen man klär ut sig och festar, stämmer det? Den svenska Alla helgona är ju nästa helg...
Får inte glömma att ställa tillbaka klockan på söndagsnatten. Fast köksklockan kommer nog gå fel det kommande halvåret som vanligt om jag känner mig själv. Den brukar Simon ställa rätt om det inträffar en fest och han ser att den går fel.

Imorgon är väl lite utav min lediga dag, ska försöka att bara ta det lugnt och inte tänka på saker som gör mig stressad; dans, pengar och jobbiga tankar.
Kan inte riktigt få in i mitt huvud att det inte är november ännu, har svårt att fylla i att det bara är månad 10, det är en vecka kvar. Vill bara få "höstlov" och sedan kan vi väl gå direkt på våren, hoppa över detta kalla och mörka halvår med vinter.

Min styvsyster har föresten fått en bebis, en liten pojke, i helgen Grattis! ♥

Har hittat en ny favoritartist, just nu så att säga, en engelsk sångerska Natalia Kills, hon har varit aktiv sedan 2005 men jag har nog inte hört något med henne tidigare. Försökte kolla på några utav hennes videos men nej jag vill hellre bara höra henne sjunga och bilda mig en egen videos utav orden jag hör. Hon är alldeles för mycket "sex" både i videos och på scen, för att det ska kännas äkta.
 

"Break You Hard" & "Broke" är två andra utav låtarna med henne jag snöat in på.
Nu ska jag joina Minnisen som ligger och sover med huvudet upp och ner på sängen!

Buenas Noches ♥
Till top