Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

"Talk That Talk"

Allmänt Permalink0

Oj, vad jag har fått gjort saker idag. Började med att jag skulle rota upp haremsbyxorna och bara det slutade med att jag rensade hela källaren! Iallafall kläderna, var inte så farligt som jag trott, och sedan fick jag sorterat lite utav lådorna och insåg att det är mycket som ska slängas. När jag väl, svettig och dan, tog mig upp till lägenheten igen var jag så uppe i varv att jag passade på att ta mina två garderober också. Nu ligger allt prydligt ihopvikt eller hänger snyggt uppradat på stången i garderoben.

Imorgon ska jag möta upp min gudfar och käka lunch. Sedan ringa Medborgarskolan och senare på kvällen är de två sista danslektionerna för i ÅR. Nästa höst firar jag 10-års jubileum som dansledare, de ni! Ska ha med mig massor utav scenkläder, allt ifrån tyllekjolar, haremsbyxor, tröjor, paljett band och svarta leggins i "sop-påse-material". Så om ni ser någon som går och konkar med krökt rygg så är det inte jultomten som är ute för tidigt med klapparna utan bara lilla jag!

Mitt badrum är just nu komplet sedan jag bestämt att det ska gå i en annan färg. Det var tvålpumpen som fattades men nu ser det riktigt bra ut *nöjd*. Allt går i lila (tidigare blått) och det enda som inte direkt matchar är väl min rosa radio men det får gå ändå.

Just nu håller jag på att nästan lyssna sönder Rihannas senaste album "Talk That Talk", kan denna tjej göra en dålig skiva? Skulle inte tro det, dock behövde jag några lyssningar på låtarna innan de blev sådär supergoa att lyssna på (lite göteborska smög in sig där I know).

Morgonstund har guld i mun

Allmänt Permalink0
Klockan 08.00 gick det bara inte att sova längre, försökte somna om, slappna av och sådär men icke, Anna skulle nog upp. Minna har varit uppe hos mig och gosat och velat bli kliad under hakan och bakom öronen hela morgonen.
Det är första gången på hela terminen jag känner att jag inte är stressad över danskoreografi. Har mina två sista grupper imorgon men där är danserna klara, nu gäller endast att träna, träna och åter träna. Har knappt någon röst kvar sedan igår så som jag "skrek" och coachade, men får väl vila den idag så den blir återställd inför morgondagen.
På söndag gäller det och jag är mest kluven för vad jag ska ha på mig? Vill ju oftast visa vem jag är och då har det blivit baggybyxor, snyggare topp och en jacket. Men i år är jag nästan mer sugen på kjol, vill springa runt som de andra ledarna och känna mig lite fin. Fast vissa bryr sig inte om vad de tar på sig, men jag tycker man ska ta varje tillfälle att klä upp sig, men bara för att det är roligt!

Annars är jag just nu överlycklig att vi inte fått någon snö än (bara för att jag skriver det nu så kommer det väl på direkten *spejar ut*). Blåst och regn är inte heller roligt men det är hanterbart och man kan fortfarande ha sina lätta sneakers.
Så vad ska man göra såhär tidigt, för att inte tala om resten av dagen? Finns det något vettigt och helst gratis? Nej, det är allt för segt. Ska upp och prova några specialsydda kjolar till min 11-13 års grupp, men det blir inte förens senare.

Bilder ifrån Linköping:

Snacka om att håret flyter in i bakgrunden!Får bara inte glömma att jag ska ner i källaren och rota, återigen! Nu är jag på jakt efter mina haremsbyxor ifrån H&M i våras. Vette tusan vart jag har lagt dem bara, får se om jag hittar "sommargarderoben" helt enkelt.
Nej här händer inget vettigt, dags att röra lite på sig!

Översvämmning

Allmänt Permalink0

Såhär ska det tydligen se ut i Uddevalla, tur att man stannade inne då! :-S


"Uddevalla drabbat
Hamnområdet i Uddevalla har svämmats över på flera ställen. Bilden är tagen på Bastiongatan som nu är avspärrad. ”Flera parkeringar är dessutom översvämmade inne stan”, säger Mathias Berneland som tagit bilden."


"(H)julbordsräddade
I Uddevalla tvingades julbordsfirare att evakueras med hjullastare."
Foto: PEO NILSSON

(Bilderna är lånade ifrån aftonbladet.se, http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13994740.ab)

Till top