Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Vad är väl en sommar på Trägårn...?

Allmänt Permalink0
Satt igår och kollade gamla avsnitt utav Rederiet på YouTube, när jag hör en låt jag känner igen ifrån 90-talet i bakgrunden. Ingen aning om vad artisten eller låten heter, så jag fick ta några rader som artisten sjöng och googla på det. Vad gjorde vi föresten innan Googles tid?! Det var ingen mindre än Tasmin Archer - "Sleeping Satellite"

"I blame you for the moonlit sky
and the dream that died
with the eagles' flight
I blame you for the moonlit nights
when I wonder why
are the seas still dry?
don't blame this sleeping satellite."

Har
spenderat lite tid på balkongen, käkat frukost och så. Är inne i min lilla bubbla, håller mig inne i min säkerhet, försöker bara ta mig ut för att få tränat. Idag ska det tydligen vara samma tjej som jag haft de två senaste passen, hon var bättre igår men jag är inte så förtjust i att man gör samma rörelse så länge som hon har. Min kropp och mina muskler vill att det ska hända saker. Läste (jag vet att jag läser mycket...) att sit-ups skulle vara det sämsta man kunde göra, att man endast kunde gå ner i vikt om man tränade kondition. Håller väl inte riktigt med där, jag gick ner i vikt på endast styrketräning och lägga om kosten. Då skulle ju alla som går på gym träna i onödan? Nej jag tror på kondition, styrka och smidighet i lagom blandning, det blir roligast så i längden.

Någon som vill komma och städa hos mig? Jag orkar inte leva i detta kaos men jag orkar samtidigt inte riktigt ta tag i det heller.
Kollar just bilderna ifrån Petters spelning på Trägårn här i Uddevalla,  och jag bara säger damn he´s so hot! Beiga baggybyxor med vitt linne, jeansshorta och riktig hiphop keps! Jag DÖÖÖÖR!

 
Sommarfina!

Ska
ta och värma mig lite lunch/middag nu, hoppas på att ta mig till träningen vid 19.00 tiden.

30/5 2011

Allmänt Permalink2
Sitter och slurpar i mig lite utav en varm cola light, har varit och hämtat världens tyngsta och största paket ever (ingen ironi alls). Mina armar höll på att trilla av, speciellt i denna värmen. Hade ingen aning om vad sjutton jag hade beställt hem. Allt jag beställt hade jag ju fått, och H&M levererar ju till Tempo och inte ICA där jag skulle hämta detta paket. Efter att ha burit hem detta gigantiska paket kom jag på det, de glutenfria sakerna! Men vad sjutton de skulle jag ju få hemlevererat. Lite sur och besviken på att det inte var något roligare, öppnade jag paketet iallafall. Har inte den blekaste vart jag ska få plats med skiten. Iallafall så har vi glutenintoleranta rätt till att få produkter till reducerat pris. I normala fall lägger en glutenintollerant minst 400 kronor mer på sin mat än vad andra icke glutenallergiker gör.Har ringt de som levererar varorna och frågat om  man kan få varorna hemlevererade nästa gång och det gick bra, kostar inget extra alls.
Har varit sjukt trött igår, gick inte att hålla sig vaken alls. Var iallafall uppe hos min mor med blommor och annat smått och gott. Köpte marängsviss som vi delade på efter middagen. Kommer knappt ihåg dagen jag slocknade i fotöljen ganska snabbt.
Gick hem senare på kvällen, i mina tygconverse, det regnade en bit sedan blev det allt uppehåll. Kom dock hem med världens blötaste fötter. Nu har jag slängt mina gamla converse och ska börja använda mina nya, måste gå in dem fick ju blåsor på hälarna och lilltårna. Hade dock de på mig när vi gick ut och festade förra gången, vet inte om det berodde på alkoholen eller att de faktiskt var ingångna.

Gud, vad jag blev besviken igår när Peter blev utröstad, men lika besviken som jag hade blivit lika glad blev jag när de avslöjade att han inte alls blivit utröstad utan att det bara var en twist och han är i final!!! Såg dock en röstning på Aftonbladet att Simon är storfavorit, Peter var tvåa. Simon är jättesnäll och helt okej snubbe men Peter är roligare att titta på. Mer rackartyg i i honom, sådant gillar vi!

I lördags var det storkok i huset, köttfärsås i massor, tror det var hela 600gram. Gott blev det, köttfärsås som den ska vara.

 

Ska ta och koka pasta nu och sedan ska jag försöka dra mig till träningen.


Minna vaktandes i hallen.

Hiss & Diss

Allmänt Permalink2
Är lite småledsen idag. Har varit iväg och tränat, det var rejält jobbigt, hoppas på att hitta energi att fortsätta träna iallafall. Nada på tvn idag, inte ens BigBrother :-( Har hyrt Megamind, en animerad film, hört att den inte är så bra men de hade inte mycket filmer att välja på. Jag har ju sett de flesta rysare och thrillar, hittade en rysare på gamla- filmer-hyllan, White Noise 2 The Light. Är dock inte säker på om jag kanske redan hyrt och sett den.
 

Alltså,
jag är verkligen inget fan utav korta, avklippta jeansshorts där man ser fickorna sticka ut på benen. Kanske något jag får vänja mig vid och gilla sedan (lagom till hösten :-S).
Tjejer
som påstår att de är tjocka fast de väger under 60 kilo och får på sig kläder i XS och S. Lär er XS-S = small = LITEN!!!!!!


Ingen som har ungått att jag älskar Adidasjackor, lite nya (för mig iallafall) färger som jag hittade på ellos.se.Härligt
att röra sig till musik och samtidigt träna hela kroppen! Visste ni att ju mer har armarna över brösthöjd ju mer pumpar hjärtat och man får bra kondition.


Till top