Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Minnis is back!

Allmänt Permalink1
Min extremt kelgalna Minna är hemma, nu är det full rulle här igen! Nu kan hon sladda på mina nylaggda golv, fast vardagsrummet är inte klart det blir på måndag. Självklart ringde mattläggarn igår och berättade att just den mattan jag hade valt var slut och det var bara att tänka om. Nu fick det bli en mörkare, än den jag valt från början, som ser mer ut som en parkett.
Nu har Minnisen lugnat ner sig efter ha noga undersökt mattläggarens vertygslåda som han lämnat tills måndagen.

Imorgon är faktiskt en ledig dag, tro mig jag ska SOVA! Är fortfarande äckligt trött hela tiden, jag kan somna ståendes. Minsta lilla tid jag har hemma, om det så är en timme, lägger jag mig och sover. Ställer klockan så jag precis kommer upp till nästa uppdrag.
Kom ganska nyss hem ifrån danserna, hela kroppen är öm men känner mig ganska smidig ändå. Nu får det bli lite kvällsmat och chilla i sängen, lär somna gott iallafall. Speciellt när man har en lite gosig vän brevid sig :-D
Härliga klänningar från H&M

Vill inte vara vaken så här dags!

Allmänt Permalink0
Stuts upp klockan 09.00 för att städa upp det sista, disk och dammsugning. Strax efter 10 kom de en hel bunt, eller ja, två mattläggare och hyresvärden. Nu behöver jag inte längre glida runt när jag ska på toa utan nu har jag fått en ny toaring :-D De börjar lägga mattor i kök och hall imorgon, skönt för jag ska inte vara hemma så mycket imorgon.
Bra att de börjar imorgon för då kan jag koreografera idag. Måste dock bli mycket mer försiktig här hemma och inte tro att mitt lilla vardagsrummsgolv är lika stort som dansgolvet på Källdal! Förra veckan dunstade jag först in i bordet och skrapade upp på sidan knät för att sedan "landa" med knät på soffkanten och bilda ett stort blåmärke.

Min hyresvärd tror att byta dörr kan kosta upp till 8000-10.000 kronor, han har dock ringt polisen och tagit kort för att skicka dit. Idioter!
Ikväll kommer Annisen och Beccisen, då får vi hitta på lite skoj på lillördagen. Lite dans förhoppningsvis.

Hyrde lite film igår, en var "Darkness Falls" handlade bland annat om Tandfén, fast en ond sådan. Det fick mig att tänka i morses på när man var liten och tappade tänder. Ibörjan trodde jag, precis som tron på Tomten, att det var en varelse som Tandfén som bytte ut min tand mot en guldig tia. Det var pirrigt att vakna och se hur det glänste i glaset. Lite komsikt att tänka att föräldrar måste se till att ha just en tia hemma när barnen tappat tänder. Haha, fast jag kommer ihåg när jag blev äldre och nästintill visste att det var mina föräldrar som var "boven" i dramat ;-), så låg det istället en tjugolapp brevid glaset. Vet inte om tänderna blev mer värda ju äldre man blev eller om det var slut på tiorna i plånboken.
Har inte bestämt mig om jag ska gå och lägga mig och sova igen eller vad jag ska göra. Är faktiskt inte van att ha tid över trots heltids sjukskrivning, sjukt ironiskt nog.
ZzzZzzZzz....

Back

Allmänt Permalink0
Dags att ta sig i kragen och skriva lite kanske. Som vanligt har jag varit så trött så jag har inte orkat uppdatera inte ens i går när jag kommit hem en halvtimme tidigare än vad jag skulle ha gjort. Bussen var snabb till Göteborg och jag kunde snabbt hoppa på en buss på direkten till Uddevalla. Annars hade jag gärna suttit kvar på Bus4You bussen i flera timmar till, det var skönt och jag var framme alldeles för fort. Dock klagade ryggen så det var väl tur att det var dags att gå av.

Fint väder har det väl varit på den östra sidan, fast det har blåst som tusan. Hade gärna stannat kvar, om det funnits en lägenhet med låg hyra hade jag flyttat dit med en gång.
Nu börjar fotbollen, Sverige - Moldavien, just so you know (speciellt Sissi!) Tror dock Anders var skadad, men de svenska kommentatorerna tjötar bara om Zlatan så vi får väl se om han lyckas med något denna gången.
Imorgon ska en mattläggare komma hit det betyder att jag måste städa innan jag går och lägger mig, jag suckar för det!
Ska nog laga mig lite mat trots att det är lite sent nu.
Men låter bilderna tala för min resa då jag inte orkar skriva om just det just nu:


Minna var fast besluten att hon SKULLE med.


Mitt rum.


Min stora, stora tv.


Badrummet, duschen var lite undangömd, och den hade ett litet avlångt fönster ut till rummet så man kunde stå och duscha och se på tv samtidigt :-D Ja iallafall innan det blev för immigt.


Dåligt ljus men det var outfiten för söndag och måndagen.


Man fick i hissen reda på väderprognosen för dagen.


Kyran är bra maffig.

 
Gissa vem som var i stan, om inte den lilla "jordekorren" Saade...

                                   
                                  
                                  Maten bestod hela helgen av thaimat, tog med mig upp på hotellrummet en dag och då fick det bli att äta med sked :-)


Ett utav torgen.


Sist men inte minst komponerade jag ihop en outfit i ljusrosa och grått.
Till top