Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

28/6 2011

Allmänt Permalink0
Sitter och är stolt över att jag faktiskt äntligen tagit tag i städningen och att den är över. Det tog bara vadå två-tre veckor, men nu är golvet inte bara dammsugit utan även våttorkat. Minna blev förbannad när hennes matskål, vattenskål och fat med lunch försvann, för henne i evigheter! När till och med hennes special underlägg försvann blev det vilda protester, hon trodde nog hennes värsta fiende "Herr Dammsugare" som sugit upp allt hon äger och har. Stackarn trodde nog hon aldrig mer skulle få käka sig mätt, så lät det iallafall.
Dock när mat och allt annat äntligen kom på plats satt galningen och slickade på växter istället och ville inte alls ha ny fräsch mat!


Midsommar godis!
"Flickorna har blommor i sitt hår..."


"Bussen here I am"...(mitt ute i buschen)

Tisdag
en verkligen värdelös dag, fläkten här inne går på högvarv, har suttit lite på balkongen också men det går inte någon längre stund, är alldeles för rastlös. Är hungrig men ändå inte, orkar inte just nu ställa mig och laga mat iallafall.
Dam VM i fotboll har börjat och det är bara så tråkigt att se på, än så länge iallafall. Jag undrar varför det är så att många tycker det är så mycket tråkigare att se damer än herrar spela? Kan det vara att det inte är samma "styrka" i spelet? Tycker allt damer är minst lika skickliga men det är lite power som saknas. Jaja, Elfsborg vann sin match igår iallafall mot Syriska och ligger nu på andra plats i tabellen, det är långt kvar på året men kul att de ligger där uppe iallafall.

Vet inte vad jag ska göra, vart ska man ta vägen? Lite skitsamma som sagt är hela sommaren tom, helt TOM.

Soooommarnatt!

Allmänt Permalink1


Har plattat håret och nu sitter jag mest och funderar på vilken sjal jag ska ta med mig till ikväll, den ska passa till mönstrat men inte vara för tråkig till helsvart heller, vilket dilemma!
Ska iväg och busa, förhoppningsvis, hela natten lång, bussen går om en timme till Torp där jag ska möta upp Sissi!
Molnen har spruckit upp och jag ser blå himmel, mycket blå himmel, är det så att vi ska få uppehåll på självaste midsommarafton???

En dag på Överby

Allmänt Permalink1
Tolv timmar har nästan min lilla vän fått sitta ensam här hemma och vänta sin matte. Något som verkligen känns i mina stackars knäveck! Det drog ut på tiden på sjukhuset i morses, och istället för en timme höll vi på att prata i en och en halv timme, kanske inte är jättekonstigt då jag inte haft samtal på nästan en månad.
Efteråt bar det iallafall av till Trollhättan och Överby, något som tar tiiiiiiid, jag förstår inte att de inte kan fixa bättre förbindelser mellan Uddevalla och Överby. Anledningen till att jag idag valde Överby över Torp var för att jag var nyfiken på Cubus, VILA och Skopunkten som Torp inte har. Dock gillar jag inte att Överby har sina affärer så utspridda över så stort fält, Torp har ju alla affärer under ett och samma tak nästintill, och då är Torp större.

Som jag trodde blev det stressigt, jag hann bara stressa igenom hela "placet", men snacka om träning för benen gå i fem timmar. Eller ja det blev en sittning för att äta middag, kycklingsallad som tydligen även innehöll bacon, var helt okej gott faktiskt.

När jag skulle ta mig hem på svaga ben var bussen ifrån köpcentrumet in till Drottningtorget sen, väldigt sen! Chauffören var dock väldigt snäll och gjorde sitt bästa för att alla FEM barnvagnar skulle få komma med just hans tur, trots att bussen redan var fullknökad. Eftersom vi var sena frågade jag vid torget om han gick till resecentrum och om han trodde han skulle hinna vara där innan tjugo över sju när min buss hem skulle gå. Han blev inte alls irriterad eller arg för att jag frågade, han sa att det skulle han allt försöka hinna. Han ursäktade sig väldigt också, och sa att min buss kanske även den var försenad, vilket ju gav mig hopp. Missade jag denna bussen hade det blivit väntan en timme på ett öde resecentrum.
När vi kom mot rondellen sa han till mig att han kunde släppa av mig mitt i rondellen så skulle jag nog hinna. Han öppnade främre dörrarna och önskade mig lycka till, jag sprang för livet mitt ute i en rondell, hade cirka 15 sekunder på mig, knappt.
Jag han precis, men denna chauffören var inte lika lycklig med livet, man kan ju inte träffa alla glada busschaufförer på en och samma dag antar jag!
Jag hade väl lite tråkigt idag, körde på lila topp och plattat hår idag iallafall.Tyckte dessa skor från H&M var för coola, inget jag skulle vilja ha på mig själv men det var så annorlunda för att vara H&M, de kostade dessutom bara 299:-.


Mat, mat mat!

Nu antar jag att pappsen får blunda :-S

1. 2. 3.
1. En svart och en vit BH och svarta bikers ifrån Lindex. Miniskohorn att ha i handväskan, slippa snöra upp skorna 5:- på Skopunkten och svarta leggings från GinaTricot.
2. Turkosmönstrad klänning med turkosa örhängen (på rea :-D) från GinaTricot. Skor ifrån Skopunkten rea där med 149:-
3. Tighta jeans ganska hög midja, röd oversize tröja och en "grekisk"inspirerad tunika, allt ifrån VeroModa där man nu får tre betalar för två.Äntligen hittade jag en affär som fått in "ear cuff", Glitter kostade cirka 19-29:-. Sådana som man hade när man var tonåring, trenderna kommer alltid tillbaka vare sig man vill det eller inte. Stora halsband ska man köra på just nu, detta är ifrån VILA, men såg även inne på Indiska och VeroModa bland annat.


Finns det något tråkigare än när man "måste" köpa nya BHar!? Mycket pengar som man verkligen kan lägga ut på roligare saker :-(
Ska testa "bröst-tejp" som jag kallar det, köpte det speciellt för en väldigt fin, men väldigt urringad klänning. Ingen aning om det fungerar, det var inte så dyrt runt 60:- från Lindex.

Nu
ska jag se klart på "Kniven mot strupen", snacka med Sissi om morgondagen och vila mina stackars knäveck och framförallt ryggen!
Till top