Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Sista juli för 2011

Allmänt Permalink0
Har svårt att förstå att det är sista juli idag, nu kommer det dröja 11 långa månader tills vi möter den "somrigaste" månaden på året igen. Fast augusti kan ju bjuda på en hel del värme också, vi får hoppas. Har varit på Bäckebol idag, dock inte inne på IKEA men brevid i en massa andra affärer. Var på Claes Ohlson och köpte en billigare radio som jag tittat på ett tag. Bosse hade med en likadan radio som jag, köpte fast i blått, i förra årets julklappsspel men då var det inte aktuellt för mig att vilja ha en sådan. Har haft en snygg, retro, mintgrön radio men min kontakt har försvunnit, så nu passade jag på med lite extrapris och allt. Rosa matchar mina gardiner och min fruktskkål från Ullared.


Tror dock min är en nyans ljusare rosa... Man kan köra radio och MP3 så nu kan jag diska med full volym!

När jag lämnade min lägenhet i morses var det väldigt varmt så det fick bli jeansshorts och min nya blommiga klänning ifrån MQ. När vi närmade oss Göteborg och Bäckebol insåg jag att det inte alls var lika fint väder, men när jag steg ur bilen var det fortfarande väldigt varmt så jag klarade mig ändå. Hade med mig en minikort, svart bolero att ha över och det var alldeles lagom att ha över när man var inne i affärer.
Fråga inte varför jag godkänner bilderna jag tar inne på toaletter oftare än de jag tar hemma, det är NÅGOT magiskt med ljuset tror jag!?

Har nu sett filmerna jag hyrde och Rango var precis som många bekanta sagt inte så bra, men han är ganska söt ändå ;-) "The Rite" med Anthony Hopkins var väldigt bra, filmen handlar om exorcism, en film att rekommendera om man gillar thriller och just det ämnet, bra skådespelare!
"Den fördömde" med bland annat Rolf Lassgård var helt okej, väldigt Beck och Wallander inspirerat, dock inte lika bra men som sagt en helt okej svensk thriller om man gillar kriminalare.

Söndag kväll, inte mycket på kartan, vet inte om Minna är lite låg för att vi har cirka 28 grader varmt här inne eller om det är någonting annat. Har prövat en nytt märke på maten idag, ett vi fick när vi var på kattutställning i Båstad, ska vara kyckling i gele precis som det vanliga märket. Vet dock inte om detta är just lever men det kan väl inte vara så knystligt kan man tycka, men det verkar vara det för Minna hon har inte varit närmare än en halv meter ifrån fatet. Jäkla bortskämda katt!

Jaja, tjejer har fixat en ny Ullareds-klubb nu, vår andra har ju mysteriskt försvunnit, någon som vet varför så undrar både jag och Sissi? :-)

SoLong!

Nu é dé klippt

Allmänt Permalink0
Idag är idag, en torsdag, tog mig upp vid halv nio tiden, skulle iväg till frissan. Snacka om att hon tog sig tid och verkligen göra något speciellt för mig. Andra frisörer kan ju vara klara på en halvtimme kanske till och med på tjugo minuter, men inte den här det tog en timme och en kvart. Kändes inte som det, men hon tvättade och vi diskuterade hur jag ville ha det, jag blev nöjd iallafall där fram. Klippte så att jag fick lite lugg om än lite längre, sedan måste jag ju platta då jag har såpass mycket självfall i håret, och då INTE på ett snyggt sätt. Men jag gillar ju att exprimentera och hålla på, skulle det bli jobbigt så får man ju faktiskt sätta upp i tofs.

Har inte hunnit att ta bilder på det "nya" idag, kom hem genomsvettig och då var man inte vacker vill jag lova.
Gick hemifrån min mamma vilket är en promenad på cirka 35 minuter och det är ganska varmt ute. Sean Banan stod på scen när jag gick förbi museéparken, en artist jag INTE vill betala för att se :-S
Har varit och hälsat på, vi har käkat god mat kött med ris och svenska morötter, på altan och till efterrätt blev det hallon med mango och hallonsorbet och småkakor. Hälsat på det lilla livet som bara har blivit liiiiiite större.


Man fick äta snabbt för glassen smälte redan i skopan när man la upp!

Efter
att jag varit hos frisören gick jag lite på stan, handlade medicin och hyrde film, Rango en animerad film som precis kommit ut som hyrfilm och två thrillers, en svensk med Rolf Lassgård och en amrikansk (?) med Anthony Hopkins. Har dem ju en vecka så tänkte om man inte ser dem nu ikväll, kvällen börjar nämligen ta slut :-S, kan man se dem i helgen.
På stan blev jag uppraggad utav en snygg (det e dem ju alltid) "Telenorare" som fixade 5000 gratis sms till mig, och ja Telenor blir faktiskt bara bättre och bättre.

Ska nog göra mig iordning för sängen, ska till sjukhuset och sjukgymnasten imorgon på morgonen. Fick cykla upp igår för att komma i tid till dagsjukvården, hatar att stressa, men jag kom i tid!
Ska försöka undvika stressa så mycket det går, speciellt på morgonen, snacka om att jag får psykbryt just på morgonen!


"Gamla" frissan från igår.


Lille livet.

Buenas Noches ♥

"In Da Town"

Allmänt Permalink0
Danny var i stan, och trots att dåliga reportrar totalsågade publiken och Uddevallaborna som glada tagit sig dit, var det riktigt trevligt. Vädret var bokstavligt talat strålande och showen var bra, så bra att jag inte alls kände mig lurrad på mina 200 kronor jag lagt ut.
Trodde faktiskt inte att Danny var en såpass bra sångare som han visade sig vara. Okej, det var bakgrundsröster men det tycker jag är helt okej när man dansar så bra och kan hålla på i en timme. Trodde faktiskt inte heller han var en SÅ bra dansare som han visade igår, jag jämnför nu med Eric Saade bland annat, och jag måste påstå att Danny känns mer äkta!

För att komma med en negativ kommentar så skulle det väl vara hans arrogans. Man säger inte så som han sa när man som artist kommer till en ny stad. Har inte exakt citat vad han sa, publiken småbuade till och med, man betalar inte pengar för att se en artist och köpa dess musik för att han/hon sedan snackar skit om fansens egna stad. Har inte tidigare tänkt ens på att han var så "stockholmsk", något som verkligen kom fram denna kväll.

Han är snygg, duktig dansare och bra sångare som stod på Fjordens lilla scen i söderläge i en timme, det kunde inte bli bättre. Sedan skulle jag inte säga nej till att gifta mig med hans ena bakgrundsdansare som bara var så het när han dansade. Ingen jag i normala fall skulle falla för, men hans kroppsspråk drog med mig så djupt att jag nu föreställer mig vårt bröllop ;-)


Laddade upp på dagen med sol på ballkongen, lite bra läsning och färsk ANANAS!


Föredetta fotbollsmålvakten Magnus Hedman var i ett soligt Uddevalla och presenterade bandet.


"Förbandet" och även musikerna som stod för livemusiken! Keyboardisten en riktig snygging han också :-D


Bara ÄLSKAR dessa jackor med färg och mycket "streetdance"!
"Baby goodbye, baby farewell, I don`t wanna lie......." EMD låt som Danny kör solo.


"Vackra ögon du har." Sa Danny och satte sig och sjöng för en fjortis i publiken, säkert hennes höjdpunkt på året ;-)


Denna tröja/cardigan är också ett plagg som bara är så sexigt om man nu lyckas bära upp det vill säga.


Sjunga, dansa, spela keyboard och "dj:a" ja en man med många talanger!


Till min förvåning var låten ifrån Melodifestivalen "In Da Club" extranummer och den allra sista låten. Fast ja han visste ju att han skulle få köra den, att publiken skulle vilja höra mer, "daaaa".

Till top