Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Veckoslut

Allmänt Permalink0
Ikväll blir det Wallander varvat med BigBrother tro det eller ej. Annars är det ganska dåligt, inget jag kan ta upp här just nu, får se hur jag ska göra. Kan bara säga att jag önskade att de kunde tro på mig...
Minna har stått på mig och masserat min rygg snällt nog. Dessutom har hon blivit rädd för sin nya mus-på-snöre & pinne-leksak, hon får gigantiska ögon och springer iväg och gömmer sig :-S

Yrväder

Allmänt Permalink0
Sitter yrvaken i sängen och är fortfarande trött, var ett rent helvete att somna inatt, tog fyra timmar!
Ska snart göra mig iordning för att handla på Torp. Undrar just om man kan lägga sig och sova sedan efteråt.
Jag kommer inte ihåg när vi kom överens att jag skulle vara tillbaka på sjukhuset imorgon :-S Så himla typiskt mig! Jag troooooooor klockan 09.00, för det kan ju inte varit tidigare än så, då siktar jag nog på det iallafall.

Lilla Minnis har legat brevid mig, eller ja försökt legat brevid mig, hela natten. Det är inte lätt att ligga brevid en snurrande elvisp! Men nu tror jag att hon, precis som jag, vill ha lite käk.

Mellon i Malmoe

Allmänt Permalink1
Låt 1. Melody Club - The Hunter
Den här gruppen påminner mig om mina första gånger på GG som 18-åring. Med ens de börjar spela går min fot igång på takten men jag vet inte om det är för att jag gillar dem eller om min fot bara har fått spasmer. Hemska frisyrer de har, 80-tal eller vad är det??? Det är ju inte den sämsta låten men jag klarar inte riktigt av hans ljusa röst, trallvänlig men gud vad trist show de ger oss. Det är som alla andra "själv spelande" band de står där och plinkar på deras instrument och tror de är rockstars.

Låt 2. Julia Alvgard - Better Or Worse
Hon måste vara den nya ljuva Sherley Clamp, vackert rött hår, fin blåglittrande klänning med puffärm och snyggt halsband (påminde om halsbandet H&M har?). Hon har väldigt vacker röst och jag gillar låten, kanske att refrängen var lite sämre då hon inte höll de höga tonerna till hundra. Gillar hela scenshowen med "draperade" ridåer i bakgrunden, och hon gav en bra känsla.

Låt 3. Lasse Stefanz - En blick och någonting händer
Ja man kan ju fråga varför dansband alltid ska spexa till det med "z" i sina namn? Jag är ingen dansbandsbrutta, inte egentligen, kanske någon tror det då jag älskar Arvingarna men nej detta bidrag vill jag inte skicka till Tyskland.
Det var länge sedan Lasse Stefanz och "de sista ljuva åren, e de bästa i vårt liv" rockade på scen.
Starkt att ställa upp med tanke på deras ålder och de är ju bra som artister men på en annan scen.

Låt 4. Linda Pritchard - Alive
Hon är vacker på scen och hon påminner mig om Christina Aguilera fast med rött hår, hon får fina former i sin transparanta glitterklänning. Helt okej låt men frågan är om jag måste lyssna på den mer för att avgöra vad jag tycker.
Coolt med spotlight och sedan att hon lyckades gå ner på knä snyggt och sedan upp där ifrån :-S

Låt 5. Anders Fernette -Run
Åter igen någon som står i en bädd av dimma, den är väl använd. Denna Fame Factory vinnare håller inte då rösten är lite si och sådär. Han har de gamla vanliga på sig mycket svart och en vit skjorta.
Sedan är jag smått allgerisk mot sådana där akrobater i "gardinsnören", usch nej!

Låt 6. Linda Bengtzing - E det något fel på mej
Såg nu att detta bidrag vann, ingen jättedålig låt i sig men har vi inte redan hört det här förut? Okej klänning men de gula lårhöga stövlarna är vedervädiga! De får min mage att vända sig ut och in. Denna dam är ju dansare varför ta klackar och bli så låst och inte kunna röra sig liksom? Tråkig scenshow...

Låt 7. Nicke Borg - Leaving Home
Det första jag tänker är "hjälp vilka byxor", kostymbrallor i baggy stuket, jaja det är ju roligare än de vanliga manskläderna man sätter på artisterna.
Jag gillar denna skrovliga röst, jag tänker lite Nickelback (kanske är helt ute och cyklar?) Kan inte bestämma mig om jag gillar låten eller ej, tillåt mig fundera på den.
Jag vet en sak jag INTE gillar och det är hela armar med tatueringar! I min värld ser det smutsigt ut, till och med på hunken Beckham liksom.

Låt 8. Love Generation - Dance Alone
Jag hade stora förhoppningar på denna grupp, mest för att alla säger att upphovsmännen är så kända. Sedan måste jag säga äntligen en tjejgrupp där alla inte ser klonade ut! Good work! Dessa drottningar är ju så duktiga dansare så det är ju inte klokt, brunnetterna hade lite bättre, och bra, röster.
Låten är en discodänga, jag hejade ju faktiskt mer på dessa tjejer än Nicke Borg. Men som vanligt man kan inte få allt, ikväll fick man inget.

Kvällens roliga: Melody Club ".... smålandsguld. Per "norrlandsguld heter de la?"


Ikväll var det många rödhåriga, tre stycken!
Till top