Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Uddevallas solnedgång

Allmänt Permalink0
Det spelar ingen roll om jag går dagtid och tar strandpromenaden eller om jag till kvällstid tar Bohusgården, det är lika spektakulärt vad fint vår vackra stad är. Bara älskar att vara nära vattnet. Tog strandpromenaden strax innan solen gick ner:

29:e December 2011

Allmänt Permalink0
Klockan är 11.00 och jag sitter fortfarande i min pyjamas, tror Jehovas vittne nyss var och plingade på min dörr. Ofint att komma och störa min lille Minnis med att plinga på dörren, hon var på sin vakt en lång stund efter det. Jag öppnade inte.
Har suttit i en megalång kö för att komma fram till kundtjänst för sfbio, satt i en halvtimme sedan bröts kontakten utan att jag fått fråga någonting alls. Får se om man orkar försöka igen lite senare.
Vi har en halv storm utanför och det har blåst väldiga vindar under hela natten, var rädd att mina utemöbler blåst iväg och landat på någon stackare där nere!

Nya H&M katalogen har kommit ut, rekomenderar starkt att gå in på hemsidan och checka vårens nyheter. Sedan har jag varit ute på rean, där ligger dock H&M i lä för vad de hade med på rean. Fast GinaTricot hade som vanligt stor utbud. Det jag köpte var saker jag mycket länge gått och kikat på men inte riktigt kunnat bestämma mig över, vilken färg, rätt pris och har jag råd? Har varit en hoodtröja på GinaTricot, alla fjortisar går föresten runt med denna tröja fast i de fula färgerna. Själv tog jag den vinröda och i en stor storlek som jag ska ha till mina baggybyxor, denna var dock inte med på rean men okej pris ändå. En väska i en brun ton som jag inte kan beskriva riktigt, denna var på rea halva priset. Jag tycker oftast inte väskor är värda mer än 200-250 kronor och denna väska har legat på 400 kronor, så nu slog jag äntligen till!

Inne på Åhlens hittade jag till min stora glädje IsaDoras ögonpalett som kom ut för längesedan, men inte att den var värd 179 kronor för fem färger, men nu var den nersatt till 79 kronor. Vad är det dom säger VÄRT! Måste säga att de IsaDora ögonskuggor jag har tidigare är skitbra.


Halsband ifrån VILA, VeroModa och Lindex. Har haft dem ett tag och de är just nu mina favoriter.
Glittrig cardigan, jättefina ärmar. Har länge sagt att jag ska köpa en topp av någotslag av glitter i sig, och nu blev det en från VILA på rea.


Bilden gör inte denna tunika/topp rättvisa, den är mycket finare i verkligheten :-)


Toppar som ser väldigt formlösa ut på bild men är snygga på, den vinröda till baggybyxor, de andra två har fina knappar i ryggen, dock töjer de ut sig väldigt mycket så fick gå ner en storlek.


Från GinaTricots rea.


IsaDora


Suck vad svårt det är att fota utan riktigt dagsljus, färgerna blir inte alls verklighets troliga.

Nu blir det iallafall frukost!

Partäj!!!

Allmänt Permalink1
Vilken dag och vilken kväll! Hade en jätterolig juldag igår, dock var ju morgonen efter inte lika rolig. Har ju som sagt ingen direkt aptit just nu och jag hade endast fått i mig två prinskorvar, två tärningar såndär ost med en ko på och nyponsoppa igår. På allt detta valde jag att dricka mina små absolut vodka flaskor med olika smak på. Blandade med Sprite och det mesta blev gott, päron var nog min favorit dock. Annars brukar jag ju bara köra på cider och kanske en drink, nu blev det två cider och typ fyra drinkar. Alltså jag har svårt att få fram ord i vanliga fall, men ganska tidigt kände jag hur jag slöddrade i mitt tal. Men jaja det är ju bara juldag en gång om året och då ska det ju vara fest! Hade en super nice kväll iallafall, thank´s you guys!

Som sagt så var inte dagen efter så underbar, eller jag vaknade halv nio och Minna kom och kurrade på min arm en stund. Huvudet var väl lite tungt men inte värre än vad det brukar vara. Tog mig upp, ringde min mamma och bestämde att hänga med ut till Torp. Mådde lite småpyrt men försökte ignorera det totalt, i bilen på vägen till Torp fick jag sitta och koncentrera mig på att tänka på annat än att jag mådde illa. Vi kom fram, parkerade, gick ur bilen och där kände jag bara hur benen höll på att vika sig. Fick gömma mig mellan två bilar och spydde bara lite. Riktigt jobbigt för jag är så livrädd för att spy, och här var det dessutom utomhus med folk runt omkring.
Det gick ganska snabbt över, det värsta iallafall men det blev en kort tripp i shoppingcentrat.

Imorgon ska jag till sjukhuset och sedan vet jag inte om jag endast checkar stan eller om jag gör ett nytt försök ut till Torp. Får gå lite på känslan antar jag.
Nu ska jag vänta och se om det är något nytt avsnitt utav 2 ½ män och kanske se lite på The Big Bang Theory sedan blir det säng vill jag lova.


Partäj!


"Ful min, ful min!" Och detta blev resultatet...


Simon var med! :-D
Till top