Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Synfel?

Allmänt Permalink1

Har haft en jobbig morgon, precis som igår och i förrgår har jag haft en väldigt konstig syn. Allting var verkligen dubbelt och hela rumet röde på sig. Försökte ändå gå ut och gå tillsammans med personal och andra patienter, men det gick bara inte jag vinglade som en galning. Var ju på Överby i måndags, det var då det slog till så jag höll på att fasna i en rulltrappa. Jag misskalkyllkylerade avståndet till trappan, så kan det gå!

Nu har det gått över fast jag mår lite illa, ska träffa en läkare idag och det känns tryggt. Annars så känns det jättebra att vara här, det är nog första gången jag tycker det, men jag kommer inte "fastna" här i tryggheten. Nej, jag får se hur länge man känner att det är bra för en.

Idag verkar det som det blir fiskpudding och om det är samma som förra gången jag låg inne så bara älskar jag den! Men det är 50 minuter kvar, funderar på att gå ut igen nu när man kan njuta utav promenaden.
Hittade en skön topp i olika färger och även "snoodar" som de kallar det, det här är mina kombinationer:


TOPPY EX PLANET TOP RP 1, SUNFLOWER, list  RIMONA TUBE SCARF BOX, WAX ORANGE, list

TOPPY EX PLANET TOP RP 1, MAZARINE BLUE, listRIMONA TUBE SCARF BOX, CLEAR TURQUISE, list

TOPPY EX PLANET TOP RP 1, SPICED CORAL, listRIMONA TUBE SCARF BOX, CREME-, list

TOPPY EX PLANET TOP RP 1, WHISPER WHITE, listRIMONA TUBE SCARF BOX, BLACK, list

I väntan på en buss...

Allmänt Permalink0
Har sovit väldigt dålig, varje natt har jag vaknat 02.47 och haft ett helvete med att somna om. Undrar just vad just den tiden betyder?
Här går vi och lägger oss 22.00 och igår låg jag och tänkte på min Minna, saknar henne så mycket! Men men, snart ska vi ses igen.
Fick min nattdukslampa fixad igår av en väldigt snäll skötare, alltid något, plus att han även letade upp ett nattduksbord, så jag slipper använda stolen till alla mina saker.

Sitter och väntar på bussen som går om en halvtimme. Men det är skönt för det är en direktbuss till Kampenhof, ingen "Rond"buss som stannar vid Uddevallas sjukhus så man får gå en så lång bit, speciellt nu när det regnar. Är så trött att jag knappt kan skriva, och har en väldigt konstig syn, trodde först det var mina relativt nya glasögon, men idag går jag utan och ser väldigt konstigt. Svårt att förklara, kanske ungeför som när man är full! Man ser dubbelt ungefär.
Har en jobbig sak att ta tag i idag, men det är ett måste oavsett hur jobbig den är :-(.
Igår var jag hos Telenor på Överby (de finns inte i Uddevalla) och FICK faktiskt en ny mobil! Den är ganska lik min förra fast svart och ett annat märke. Den har ett riktigt tangentbord, men den är ju inte den modernaste vad de nu heter, men jag tror jag blir nöjd.


Finns i silver också men den svart passar mig bättre tro det eller ej jag som älskar färg.

långt tid kvar och jag tror inte jag har mer att blogga om för stunden. Får ta och surfa runt på andra saker ett tag.

Morsning korsting!

Augusti den 29 - 2011

Allmänt Permalink2
"God morgon Anna, klockan är halv åtta och det är frukost!" Har varit vaken sedan länge men hoppar ändå till när en skötare knackar hårt på dörren till mitt singelrum. Har varit på sjukhuset sedan torsdagskväll, skrev in mig frivilligt, har varit riktigt nere sen en vecka tillbaka. Känner att det är en mer depressiv period just nu, inte ångest och panik som annars. Dock får jag lite panik av att vara inlåst mer än två dagar, så idag har jag bett om dagpermission. Åka hem eller till Överby? Känner inte för att åka hem, har ingenting att åka hem till. Kanske bättre att ta det imorgon tänkte jag.

Jag saknar att sitta på en buss, på en fönsterplats, med en fot på elementet nedanför mig, gosa in i sätet och lyssna på bra musik. Vet dock inte om min rygg klarar av längre resor.
Händer inte så mycket annars, man ligger mycket i sängen, försöker sova ibland eller dagdrömma sig bort. Ligger bara och stirrar ibland. Går ut ringer min mamma vi kan prata i timmar så jag nästan missar tiden jag skulle vara tillbaka. Går promenader runt sjukhuset, ibland i rask takt och ibland i zombie takt.

Har läst ut min bok på 480 sidor ("En dåre fri"), känner mig stolt, läste även ut en bok jag köpte på Ullared "Vill inte leva, men vill bara inte dö". Blev tråkigt att inte ha en bra bok att läsa så det har blivit en hel del tidningar också. Med tidningen Solo fick man med en mascara och det var lite extra bra för jag märkte att jag inte hade med min egna. Inte så, går runt utan smink hela dagarna just nu, det är skönt man kan gnugga sig i ögonen och slipper det tråkiga med att tvätta bort det innan man lägger sig. Ser säkert inte klok ut, iallafall ser jag inte det i spegeln, men jag tänker att här är det ju fler som ser sjuka ut så det spelar ingen roll.
Köpte även en tidning med korsord, den heter "Bus Lätt", passar mig bra!

Igår spelade jag kort och var social något jag behöver träna på. När de kom och fråga skrek hela kroppen bara "nej, nej, fara!" och jag vred på hela kroppen, men så hör jag mig själv fråga "vad ska ni spela?", "poker" och jag svara ja och hänger med till matsalen. Har svårt för spel och sådant, är ingen tävlingsmänniska alls, är hela tiden rädd för att göra fel. Men jag tränar då och då!
Nu ska jag strax tillbaka, får ligga på lite för att få träffa läkaren. Plus att människan brevid mig suckar och jag tror att det kan vara för att jag knappar så värst på tangenterna. Jag vet det är ett störande ljud!

Till top