Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Blommiga klänningar

Allmänt Permalink0
Idag har det varit riktigt varmt ute, iallafall på morgonen. Det var så härligt att sova utan att bli väckte utav en väckarklocka. Gick upp 11.30 skvätte lite vatten i ansiktet och tog mig ut på balkongen, det riktigt brände gott på huden. Dock var det stora mörka moln här och där så efter tjugo minuter gick jag in och tränade lite.
Mina planer för dagen var väl en tripp till Torp, det var lite lagom, det viktigaste var ju glasbanken dock.

Har ingen aning om vad jag ska ta på mig imorgon, det lutar lite emot en svart klänning. Dock beroende på vädret hittade jag en blommig klänning med volanger på VeroModa, från Only. Alternativt en dimrosa spetsklänning och ett stort halsband (bilden längst ner).
Har äntligen lite klänningar att välja emellan, har tyvärr gett bort klänningar som är gamla eller fel storlek. Vissa har fått slängas då de har varit trasiga.
Jaja, man vet aldrig jag kanske ändrar mig flera gånger om. Ska nog ta med ett par knickersbyxor också och en vanlig tröja. Gillar verkligen inte femkamp, vet inte om jag ska vara med, hatar tävlingar what´s so ever. Men men festen efteråt blir med all säkerhet lajbans!

Maten ligger i magen och jag ser på 2½ män, men jag funderar på om jag ska kosta på mig lite chips eller isglass för kvällen. Minna ligger praktiskt taget i mina ballerinaskor och vaktar yttedörren, hon skulle nog inte gilla att matte smög ut igen :-S.


Tjejen på VeroModa såg att jag tittade på klänningen och sa: "prova klänningen den blir helt annorlunda när du provar den" Och vad sant det var, volanger brukar göra mig megafet men den här hade mycket "lugnare" volanger och var jättesöt.


Klänning, lite längre model ifrån Lindex Rachel Zoes kollektionen. Säkert jätteskön på stan en varm sommardag!


Vad jag har letat efter en tröja i denna färgen. Vill bara ta på mig baggybyxorna, Adidas jacka i någon färg och lila Adidasskorna, med en massa stora accesoarer! Från H&M.


Svarta klänningen (från VeroModa) alternativ för imorgon???


Klänning
Klänning och halsband ifrån Halens.

Gå och lägg er!

Allmänt Permalink0
Vad har INTE hänt idag? Snart går jag i ide eller pensionerar mig. Jag har hållt på med event och fixat mycket med dansuppvisningar sedan jag var elva år, och jag vet att det alltid dyker upp besvär på vägen. Men min vanliga otur blir ibland för mycket för mig känner jag, trodde att denna gången kunde jag koncentrera mig på bara barnen, att någon fanns till hands att "bolla" praktiska saker med. Att någon filmade och någon nära fanns på plats så jag kan bryta ihop efteråt. På allt detta är det trägolv de ska dansa på och det är bara lastpallar som håller upp scenen. Ska ha med mig knäskydd till streetdance gruppen för de har en rörelse där de ska snurra på knät. Och de kommer att få dansa med skor även på jazzen.

Jaja jag har en proffsfotograf, förvånar mig inte om något batteri eller lins tar slut eller går sönder. Inte lätt att vara på alla ställen samtidigt, med två grupper, musiken, talare på scen och se till att allt går som det ska. Tacka vet jag Kulturskolan där är det ordning och reda, det är skitsamma om de så skulle få migrän så skulle alla finnas på plats.
Även om jag vet att det inte är någons fel, blir jag frustrerad att allt ska hända på en och samma gång.

Har trots allt hunnit sitta en liten stund på balkongen, med Kalle och god apelsinjuice. Annars har jag varit Uddevalla runt idag. Sjukhuset, torget, Medborgarskolan, hem, torget igen via Hasselbacken och hem. Nu sitter jag i köket så jag lätt kan skaka om i stekpannan där jag steker äkta husmanskost, Uddevallare och köttbullar, till det blir det breda bandspagettin. På sjukhuset tömde det mig på inte mindre än fyra rör med blod. Länge sedan de stack mig nu, det svider ju till men det går snabbt ändå. Tänk att man har varit så rädd för det tidigare.

Snacka om att jag kommer sova gott ikväll alltså, en timme men flera dagars magpirr kommer vara över ikväll.
Ska som sagt äta, sedan blir det hopp in i duschen, har ingen aning om vad jag ska ta på mig ikväll??? Vilken stil och hur påklätt, det är ju soligt och ganska varmt men det blåser ju. Ska jag köra på baggybyxor eller jeansleggins???

Vårstädat

Allmänt Permalink0
Snacka om att jag fick vårstädat garderoben idag, det blev skitsnyggt! Har som vanligt varit trött idag, har varit jobbigt att hålla mig vaken, jag skulle på riktigt kunna sova ståendes.
Mår inte så bra, min drog tröstar mig. Önskar att någon bara kunde lyfta bort mig från denna jord. Minna ligger och chillar på sängen, tänk om jag vore katt, kunna vara tjock och glad.
Imorgon ska jag upp 08.00, ska till sjukhuset, sedan till Medborgarskolan för att göra ett check inför kvällen, hem och förhoppningsvis äta och sedan iväg för uppvisning. Tror det kommer gå i ett.

Nej, jag vet inte, humöret sviktar men det känns som om jag måste hålla det inom mig. Som en ballong som man blåser upp och när man blåst så mycket att det inte finns plats kvar spricker den. Det säger pang och så ligger den där i tusen bitar. Jag måste hålla ut lördagen ut, hämta kraft var ifrån? Föregående helgens bravader kanske? När jag tänker på det blir jag alldeles pirrig så det kanske är en bra sak.

Lindex Shop Online - JumpsuitLindex Shop Online - Cardigan Lindex Shop Online - Örhängen
Bilder från Lindex Shop Online. Det kan bli en gullig och sommrig outfit.

Nu
ska jag se farsen "Virus i bataljonen" på YouTube.
Buenas Noches ♥
Till top