Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Morrn Morrn

Allmänt Permalink1
Massa, massor att göra idag. Jag hittade inte min afrikanska sida alls igår, så jag har tre 8or som skulle behövas komma fram idag.
Senare idag ska jag upp till sjukhuset och efter det blir det att snabbt ta sig hem för att förberda allt för kvällens danskurs.
När allt det är gjort ikväll ska jag bara packa, som jag tycker är mysigt, och sedan sova. Imorgon bär det av till Varberg, gäller att jag håller i biljetterna :-S

Nu stutsar Minna på mig, hon vill ha mat och utsikt över bilarna så jag får väl dra upp persiennerna åt henne.

90-tals goding :-D, Me Like!:

Godis sug!

Allmänt Permalink1
med knäskydden då jag märkte att de började bli blåa efter allt dansande på golvet. Tror jag nöjer mig med just den låten för idag, ska snart ta tag i Waka Waka dansen, måste bara hitta min afrikanska inspiration. Om jag känner mig rätt blir det efter Livräddarna på Bondi Beach och snyggingen Maxy :-D
Fick mina ärenden gjorda ganska snabbt, biljetter utagna sedan gick jag hem för att käka vindruvor. Efter styrketräningen och stretchen hemma var jag tyvärr hungrig som aldrig förr :-( Lagade till lite fiskbullar som jag suttit och trykt i mig...

Vill ha choklad nu, nu, NU! Tänk att sitta med en megastor påse med godis just nu i denna stund!? Suck, vad jag önskar att jag var naturligt smal som inte kunde gå upp i vikt.
Hade inte sagt nej till thaimat heller, ris och kyckling i currysås *mums* Tänk vad lätt att bara gå och köpa något för att stilla min hunger och få ner min ångest. Men ångesten och samvetet efteråt kommer ju vara dubbelt så starka.


Jag vill åka tillbaka till Nordby!!!

Min nya kontaktperson på Ams ringde idag, han verkar bra och han verkade ha bra kontakter. Jag vill ju kunna jobba, få in pengar, jobba heltid men jag måste få ta det i steg. 25% först öka till 50% och så vidare, inget 180% med en gång som det har varit alla andra gånger. Har det inte varit skolan i Linköping så har det varit dans på heltid eller Serviceskolan i våras, precis allt har varit mins 110% eller mer, nu måste jag få trappa upp.
Han har tydligen kontakter inom Komunen och okej inte vad jag drömt om men vill kanske testa. Fast jag sa INGA barn, hatar barn! Inget på skola! Han förstod så han får betraktas som okej.

 
Maxi från Bondi Beach :-D

Aldrig ledig

Allmänt Permalink0

Idag var det segt att ta sig upp vill jag lova. Minna är ju så snäll att hon väcker inte matte utan hon väntar tills matte vaknat innan hon kommer upp och vill morgon-kela. Hade satt klockan på 10 utifall jag skulle sova länge, och det gjorde jag idag, när "helvetet" pep slog jag snabbt på snoozen. En halv timme senare tog jag mig upp *puh*

Har som vanligt saker och ärenden som ska göras, ska bland annat ta mig till stationen och hämta ut biljetter, ska till Varberg i helgen. Måste förbi Ams och försäkringskassan med sjukintygen och sedan är det koreografera som gäller.
Min tunga gör fortfarande ont, tror jag ska testa den där halstabletten ifrån Apoteket, Mukangin (ingen aning om hur det stavas) Den brukar förlama hela munnen :-S Ja jag är desperat för jag håller på att bli tokig på dessa blåsor som inte ger med sig! Knaprar även alvedon för att man får sådan huvudvärk, men jag vette tusan om det är så smart att få i sig så mycket tabletter varje dag. Brukar köra varannan dag med alvedon då jag har min vanliga medicin också.

Skrubbad och klar sitter jag och väntar på b.u.s ska torka (ja som vanligt) försöker fundera ut vilken stil jag vill köra på idag, baggy, tråkig normal eller lite mer rockigt? Baggy lockar väl mest.
Igår var det städning på högsta nivå! Började klockan 19.30 det är ju på kvällen och natten jag är som mest effektiv. Insåg att det inte fanns någon annan väg än att gå ut med sopsorteringen, det fanns absolut ingen plats att slänga någon mer reklam i min IKEApåse under sinken. Jäklar vad vinflaskor jag hade där :-S Jaja disken stod näst på tur, hade inga gafflar eller djupa tallrikar kvar DÅ måste man diska! Sedan var det vanlig rensning, skönt när det är gjort, känner mig fräschare     :-)


Nu måste jag ha torkat, så dax att virra in mig i mina garderober på jakt efter inspiration!


Högsta volym just nu!

Rihanna har även "Hard" och "Te Amo" som jag lyssnar sönder just nu :-D
Till top