Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Disk & förberedelser

Allmänt Permalink3
Sitter och total laddar för att ta tag i disken med världens största portion med yogurt och cornflakes, en banan och Brämhults juice. Om jag inte får diskat klarar jag inte av att laga mat, det ser på riktigt ut som en bombnedslag!
Ska se igenom danserna inför ikväll, packa ihop dansskorna och musiken, bestämma mig för vad jag vill ha på mig (det svåraste!) och innan jag ska hinna med bussen måste jag ladda på mitt busskort med pengar.

Taggar inför imorgon, är lite hispig och det kommer jag nog vara tills jag sitter på bussen från Göteborg. Att packa kommer bli jobbigt, det är ju bara en natt men ändå. Jag är inte sådan som bara slänger ner ett par jeans och en vanlig tröja, nej här ska noga planeras och kännas fram! Men det blir nog ett par smalare jeans (av något slag) och så hoppas jag kunna resa i ett par baggyjeans, men det kanske jag inte alls känner för ikväll. Kanske blir svart leggins?!
Köpte två Vitamin Well drickor så jag kan ta en ikväll och ha med mig en på bussen. Sötmandlar och små russinpaket ska också finnas med på resan.

Man är lite hängig, känns ju naturligtvis tungt sedan i tisdags, det påverkar ju hela familjen. Jag grät lite i går, vet inte om det var för det, kanske... Kanske dumt att säga men jag har en nästan skön känsla, som om han faktiskt är med mig, som om han följer mig vid min sida. Jag tänker iallafall mycket på honom, tänker på de få sakerna jag kommer ihåg, de gångerna när han var jultomte, de stunderna jag var hemma hos dem och jag satt i hans knä och beundrade hans tatuering på armen. Eller de gångerna vi fikade i deras kök.

Jag vet inte, är jag hjärtlös? I vissa stunder känner jag så då jag inte har kraschat ihop och gråtit i förtvivlan. Har en känsla av att det kan komma på begravningen.
Man kan ju inte fejka något sådant bara för att. Det kommer väl när det kommer?
Det är Linkan som gäller just nu och så får man ta itur med annat när man kommer hem.
Nej, nu MÅSTE jag ta och diska! Spelar ingen roll hur trött jag är, på med musiken och fram med diskborsten!


Minna alltid redo att hålla sällskap ifrån mikron!

R.I.P 26/10 - 2010

Allmänt Permalink5
Min kära morfar dog för två timmar sedan...

Vet inte vad jag känner, det är lite "jaha" känsla i mig. Och jag undrar är detta det enda jag kommer att känna? Borde man inte reagera starkare? Kommer det att komma?
Han hade varit sjuk länge och han somnade in.
Tror jag känner saknad och jag försöker få tillbaka minnen av vad vi har gjort under min uppväxt. Han kommer ALLTID vara min riktiga morfar, han och ingen annan.

Hängde inte med till sjukhuset, klarar inte av det just nu, funderar på om jag skulle gjort det ändå...

Chill out

Allmänt Permalink0
Illamåendet försvinner bara inte, jag har vilat, ätit, fått luft och tränat men inget hjälper. Fick inte i mig medicinen på hela helgen så jag tror min kropp har lite smått abstinens, började dock igen i morses. Får inte heller i mig mat, testade lite nypponsoppa men bara en klunk gick ner. Testade med yougurt och cornflakes men allt stod kvar på bordet när jag kom hem igen. Nu sitter jag och försöker få ner en banan, några tuggor har gått ner. Ville gjort potatis och fiskbullar men jag får försöka få ätit på Torp senare, för jag orkar knappt stå upp. Iallafall inte hemma, det känns tungt i kroppen och speciellt i huvudet. Jag är liksom inte här...

Klagovisor i massor på denna bloggen känner jag, men det är väl det den är till för, periodvis vill säga.
Var på Anjams pass igår, inte lyckat fysiskt då hela kroppen höll på att vika sig. Det rann svett från mig, det droppade ner på golvet. Kände till och med svettdroppar rinna i öronen, äckligt!
Psykiskt var det skönt då jag kunde lägga mig med gott samvete.
Ska varken träna idag eller imorgon har jag bestämt, måste ta det lugnt och återhämta mig inför Linköping på fredag. Ska bli så skönt och roligt att komma iväg!

Det var ett givande samtal på sjukhuset idag, tror hon börjar förstå att detta inte bara är något att prata sig ut på några månader, att det sitter djupare. När både hon och jag äntligen börjar inse detta och förstå vilket plan jag ligger på så går det lättare att börja jobba "på riktigt" så att säga.
Ska lägga mig ner en stund nu, se lite på Bondi Rescue och sedan träffa min mamma, ikväll måste jag försöka slappna av och ta en dusch (håret är inte fräscht!)
Träffade Becky på Willys igår kväll, blev lite prat om att kanske träffas i morgon, vi får se om det blir uppstyrt.

More next time!

Vip 11/10/dress Bost shorts

New liv one shoulder dress missy-bailey-pant-dna
Lite nytt ifrån VeroModa, lite inspiration till hösten/vintern?
Till top