Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

A mess

Allmänt Permalink1

"Ska jag våga mig in på Facebook?" Ja mitt liv är ändå upp och ner, kom jag på mig själv att tänka. Just nu skiter jag i allt förutom dansen på torsdagen och uppvisningen, det ska bara göras. Att ordna med papperna nästa vecka är också saker som måste göras. Var tar jag den energin ifrån?
Har varit på sjukhuset idag, och tanten retar fortfarande galfeber på mig! Hon skulle kunna sitta där och säga vad som helst och jag skulle bara le trött och nicka. Orkar inte längre lyssna på henne, hon sa att jag såg piggare ut idag, jag sa att så var inte fallet. Sedan förklarade jag för henne att jag tyckte det var konstigt att många inom vården säger så trots att det är sämre än sämst. "Ja men det måste du förstå att vi kan ju inte gissa oss fram hur du mår, ler du så ser du ju piggare ut". Hon sätter sig i försvarsposition konstant. Ja jag ville ju bara ta upp ämnet och diskutera sa jag, för om min mamma satt här skulle hon genast se att något var fel. "Ja men hon är ju så nära dig". Hon sätter murar som jag inte kommer igenom längre och jag blir inte aggresiv (som hon för övrigt har skrivit i min journal) men jag blir irriterad.

Förra veckan på ätstörningsenheten kom det upp att jag alltid skriver ut mig så fort ifrån sjukhuset när jag är inlagd. Jag får klaustrofobi, så var jag tvungen att ta upp den där natten i Mjölby/Linköping, där allt började, har aldrig varit rädd för trånga utrymmen eller vara instängd på något rum, inte förräns då. Att det är anledningen till att jag känner hat så fort jag ser poliser, ja folk i uniform. Tappat respekten och håller på att spy när jag ser dem använda övervåld vilket de GÖR!
Jag trodde det var ett avklarat kapitel, men jag grät som aldrig förr, det tog inte slut. Värre blev det när hon tog hans parti.

mycket annat kommer upp till ytan, saker som jag inte har reflekterat över varför jag blivit arg, ledsen och besviken.
Jag frågar så många frågor inom mitt huvud. Visste hon vad han höll på med den natten? Han sa att det var ett misstag och att han trodde han gillade mig. Det var inte vad han sa när vi träffades andra gången. Han ville hämnas och göra samma sak mot henne som hon gjort mot honom. Vet hon om det? Vet hon att han har använt mig som en bricka i hans puzzel? Eller är hon så förblindad av hans kärlek? Kanske skiter hon i det, vad vet jag. Jag vet att detta är andra gången hon lämnar mig i sticket för hans skull.

Det är så mycket som ligger kvar i mig, som inte försvinner. Hörde Beyonces gamla låt "Irreplaceable", låten som spelades gång på gång i min cd-spelare när Chrille och jag "gjorde slut". Jag mådde så dåligt att jag inte fattar hur jag kan leva idag. Att jag inte hoppade. Jag brukar alltid vara rädd om mina saker men den gången hamnade min mobil hårdare än hårdast i väggen. Min handled var så söndertrasad att det tog veckor innan det började läka.
Fattade han vad han gjorde mig? Han använde mig som sopor, han ryckte på axlarna och sa att det var upp till mig att göra slut, han brydde sig inte. Jag sjöng med i låten och sa till mig att han är "utbytbar". Jag sjöng även med i Fergies "Big Girls Don´t Cry", Jag skulle inte gråta över det svinet trots att jag skulle "sakna honom som ett barn saknar sin snuttefilt". Pussy Cat Dolls var det tredje bandet jag lyssnade på "I Don´t Need A Man". Tre starka låtar som skulle göra mig starkare, som skulle torka mina tårar.

Som nu så hade jag ingen annan, folk undrar varför jag tvivlar på mig. Kanske om folk slutar utnyttja mig, med folk menar jag mestdels killar. En av mina lyckligaste dagar var när jag träffade honom efter några dagar, han var förkyld så han ville inte kyssa mig även om han ville. Helt sjukt vad man kommer ihåg. När jag lånade hans inlines hemma och jag försökte graciöst åka genom vardagsrummet.
Det är inte bara lyckliga minnen, jag har andra såsom hur han 95% av tiden behandlade mig illa. Den där midsommaren i Lysekil. Min födelsedag. Eller den där gången på krogen. Saker som han bara skrattar åt. Är glad att Sissi "vittnade" det, det är inte bara jag som är galen eller kräsen. Han ÄR ett svin, och om han inte växer upp snart så tycker jag synd om den stackars tjej som blir kär i honom.

Ska sova nu, har tagit sömnmedicin för en halvtimme sedan så jag borde slockna här snart.
Vem vet någongång kanske han blir irreplaceable..."So don't you ever for a second get to thinking you're irreplaceable."

Sur

Allmänt Permalink0
Jäkla moderatkärringar som sitter i telefon på min vårdcentral! Hela byggnaden är full med moderater, sura och snorkiga är de hela högen. Funderar på att byta men jag orkar inte just nu. Fick en tid direkt idag klockan 14.30, men de är så stressade så jag hinner inte med att höra hälften av vad de säger, och när de inte hör så blir de griniga! Stackars pensionärer, eller vem vet de kanske är snällare mot dem??? Så fort min mamma ringer så låter det alltid annorlunda. Diskriminering på hög nivå!
Nu ska de säkert trycka ner en pinne i halsen på mig, är skitskraj ju.

Imorgon ska jag till en annan surkärring på sjukhuset, jag fattar inte varför jag alltid får de äldre människorna. De är ju typ bara tre år från pensionen och antingen hatar de sitt jobb eller så älskar de SITT liv så mycket och vill sitta och bara peppa en att det blir bättre om några år. Jag blir på riktigt galen!
I Linköping och den tjejen som tyvärr blev sjukskriven här i Uddevalla, fungerade det bra med och de var inte så gamla så de lever ju i samma värld, och inte på "snart-pensionärs-planeten". Men vad kan man göra, lägga sig ner och ge upp. Har gått och funderat på vad det är som inte stämmer och vad jag retar mig på, nu ska jag bara orka och våga säga det imorgon så får vi se vad som händer.Bye bye

...

Allmänt Permalink1


När fan ska det ta slut?
Till top