Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Frädag idag!

Allmänt Permalink0
Fredag idag! Joho det är faktiskt så, sista dagen i skolan denna veckan och vi går till klockan 12. Verkade som om vi bara skulle sitta och titta på film om handeln eller om man väljer turism. Gissa vilken jag valde? Sedan ska vår lärare hålla enskilda samtal för det är henns sista dag. Ingenting jag direkt ser fram emot men det får väl gå.
Fatta vad jag ska sova imorgon! Ska ju i och för sig jobba imorgon kväll men jag tror jag har klart planeringen inför det.

Kommande helg ser just nu ut och bli väldigt rörigt! Ingenting planerat men en massa som antagligen ska hända *suck* Man kanske bara ska ta och låsa in sig och aldrig lämna sängen. 

Nu ska jag lämna min lilla gosiga Minna i tre timmar, sedan ska jag SOOOOOOVA!


Gårdagens färgglada matbord... Dock var juicen var tre dagar gammal, smakade skit =( Ska klaga!

Trapped

Allmänt Permalink2
Vad håller mig levande? Tre veckor till... Mitt mål och mina planer, det är jag som bestämer. Ingenting någon annan kan göra åt mig.
Bilderna från den där natten har börjat komma tillbaka, paniken och förnedringen infinner sig precis som om jag återupplever allt från början till slut. Varför gjorde han så mot mig? Varför ville han mig så illa? Han vet inte ens själv hur mycket han har förstört för en annan människa. Han lever säkert sitt liv i stillhet lyckligt ovetande, utan dåligt samvete. Jag skulle satt dit den jäveln! För när ska jag få sätta punkt för den händelsen? När kan jag packa ihop den i en låda och skicka iväg den till en plats långt långt borta? En plats där jag inte kan känna den i hela kroppen, där den bara är en svagt minne långt bak i mitt huvud.

Sjukvården är ett skämt de ger en falska förhoppningar om att det kan bli bra, de kan ingenting, det skulle väl vara att kasta ut piller åt folk hur lätt som helst. Vill sluta samtalsterapi, orkar inte sitta och snacka en massa goja, man kan hålla på i år men ingenting händer, 9 år. När man behöver akuthjälp får man kämpa som en galning för att få det och när man inte behöver det spärrar de in folk med LPT och allt.
Jag har nog lärt mig nu hur man ska och inte ska göra, när man ska ljuga och när man ska hålla käft. Vissa människor kan man säga rakt ut att man inte vill leva längre och planer och bla bla hon de gör inte ett skit. Andra får man akta sig för.

Vill som sagt inte gå och lägga mig nu, då det blir så mycket starkare. Vill inte heller vakna, vill inte ha en ny dag, vill bara att det ska vara om tre veckor.
Om inget drastiskt händer snart så vet jag var detta kommer att sluta. Vill inte prata, vill att det ska hända något.


Kul när det händer saker...

Allmänt Permalink0
Var så nära att ta och korka upp en flaska med någon typ av "hallonsaft" och bara sitta och grogga för mig själv, men så helt plötsligt får man meddelande om att det kommer gäster =) Egentligen skulle vi varit hos Anna ikväll med så många banga och vi kände båda två att vi behövde en kväll i lugn och ro. Men när jag kom hem förut idag så började jag bli mer och mer rastlös.
Tur att man fick små städat idag då för här såg ut som en soptipp! Synd att man dock inte hann duscha och tvätta håret, men jag tror tjejerna klarar av att träffa mig ändå *hoppas hoppas*

nu sitter man väldigt rastlös i väntan så då passar jag på att visa fler kollage =)


Älskar mönstrade leggins om man har enfärgat upptill! Blanda med rosa accesoarer.


Såg först bilden i H&M Magazine och det gav mig inspirationen, allt kommer ifrån H&M utom den gröna jackan. Hittade ingen i H&Ms kollektion på den sidan =(

Jaja
nu borde folk vara på intågande, Minna är lite smått orolig så hon känner nog på sig att något är på G!
Till top