Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Friidrotts ögongodis

Allmänt Permalink1
Jag förstår inte riktigt hur jag lyckas att glömma att ta med mig soporna ut vart enda eviga gång! Jag ställer soporna i hallen och knyter påsen, men från det och jag tar på mig skorna och jacka så glöms de bort. Sedan står de där och hånler mot mig när jag kommer innanför dörren hem. Hur lyckas jag nästintill kliva över dem och inte märka dom?

Har däremot lyckats att småstäda idag, inte allt jag skulle viljat få gjort men såpass att man kan släppa in folk. Dock inte dammsugat som VERKLIGEN skulle behövts, men jag har hört att lite damm förhindrar astma hos barn, så Sissi och Karin jag tänker på er bästa ändå ;-)
En timme kvar innan de är i stan, slår vad om att det kommer att börja regna innan dess. Men i och för sig så om det regnar av sig nu så kan det ju sluta sedan när vi ska in mot Fjorden! Vill åka karusell!!!!
Sitter och kollar lite friidrott, det är ju inte många som klarar av att vara sexiga i tighta cykelbyxor på den manliga sidan. Men den norska spjutkastaren Andreas Thorkildsen är ju bara så HET!Hot hot hot!

Ska
ta och vaska av mig nu och sätta på mig lite make up så att jag ser ut som folk... kanske iallafall.

Vilka I-lands problem man har

Allmänt Permalink0
Blir ju galen på mig själv när jag inte kan bestämma mig! När jag inte vet vad jag vill. Ska jag åka hem idag till på söndag eller ska jag vänta till imorgon? Börjar ju redan bli rastlös men åker jag hem kommer jag äta. Pest eller kolera?
På något sätt vill jag nog vara kvar en kväll till.
Träffade läkaren igår, vi kom överens om att inte skriva ut mig då utan vänta till tisdag, kanske till och med till sluten av nästa vecka.
Ska gå ut och få lite luft, kanske ringa min personliga rådgivare också, kanske kan hjälpa mig sortera.

I Dance The Night Away

Allmänt Permalink0
Jag är helsvett!!! Har dansat som en galning halva natten, och dreglat andra halvan ;-) Det var helt lagom med folk, inte överfullt men inte heller dött. Det gillar vi ju, svenskar som vi är. Har halva kameran med läckra bilder som jag håller på att överför, nu får vi se hur det blir när det kommer upp på datorn också. det är inte alltid de har blivit så bra där.
Nja de första bilderna jag tog blev det ingenting alls av, men sedan fanns det några bra i slutet:


Vädret var perfekt nästintill, lagom tempratur och solen var iallafall synbar!


Här är innan de sätter igång och testar instrumenten. Det görs reklam för Minttu!


Henrik


Helbild, Becca som tar kort med mobilen ;-)


Alltid lika söt


Det är alltid lika svårt att se trummisen i alla band men här står han upp.


Hehe Henrik och bandets basist.


Ja
ungefär så såg väl kvällen ut. Kommer att ha ont i halsen imorgon det börjar redan komma, då man försöker göra sig hörd och förstådd i hög volym. Men det är det väl värt antar jag.
Är så trött nu att jag orkar inte blogga om något mer. Sängen nästa!!!

Buenas Noches ♥
Till top