Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Lite rock´n roll i vardagen

Allmänt Permalink1
Bara lilla jag igen. Shit vad tiden går fort, nu är det ju snart lördag som jag längtat så efter.
Var ju på kalas igår torsdag, fick lite tårta och så. Hade snöat in lite på rock stilen, ljusa jeans, svart topp och rutig skjorta. Målade extra svart eyeliner, som jag inte har i normala fall, och målade naglarna (de små jag har kvar) svarta, ringar och massor av halsband.
Bara älskar att testa olika stilar och blanda och ha mig. Jag känner Gud vad tråkigt att bara gå runt och ha en stil, svart, svart, svart... Nej jag säger mer färg åt folket! Och för sjutton våga prova mönster och olika stilar. Ibland kan man välja att ta in en liten detalj men ibland tror jag den kan vara nice att gå hela vägen också.


Toppade med Converse (kopior of course)

                            

Tripp till Överby

Allmänt Permalink1
Kan verkligen inte få ur huvudet att det faktiskt inte är lördag idag. Det är bara en gammal seg och degig fredag. Var rejält godissugen men det fick bli lite fredags chips istället. Imorgon ska jag bara hyra den nya Wallander filmen!!! Och till det ska det bli godis i massor.
Det är äckligt kallt idag, var ute på Överby, Trollhättan idag en tur. Man är ute och vandrar på egen risk för hjälp vad halt det är! Jag bara känner på mig att jag kommer att ramla snart och slå mig gul och blå.
Hittade lite småplock som tillexempel nya goa mysbrallor från Cubus, 149 kronor kostar de istället för 199-400 kronor. Det som är lite negativt med dem är att de börjar noppra ganska fort, men vad värda de är ändå.
Fotade lite andra saker jag hittade, och jag säger bara en sak gratis é gött! =)


"Småplock": "pussmun" liten neccesär H&M 29kr, svart Hello Kitty
neccesär H&M rea typ 20kr, Hello Kitty ögonskuggor 39kr, Shampoo
och balsam från Syoss BILLIGT på Åhlens!!!, läppsyl Cubus 15kr,
tre ögonskuggor från Lindex och silverringar ifrån Glitter.


Vi festar så hårt när vi väl festar så min svarta klänning gick
sönder, men idag hittade jag en ganska billig ny =)


Visade ju en rosa/blommig klänning i tidigare inlägg, här är den
gröna (dåligt ljus I know).


Och här är den lavendelblåa, kunde inte bestäma mig alls!
Tjejen på GinaTricot hade den grön med detta halsband, såååå
läckert!


Blå go halsduk halva reapriset på Cubus, och mina svarta
mysbrallor.

Som
man märker älskar jag ögonskuggor och klänningar/tunikor. Nu hade jag ganska många "värdekuponger" eller vad man ska kalla dem så det är alltid roligt att få saker väldigt mycket billigare. Har ju samlat stämplar en tid nu så det var på tiden.

Nu är det bestämt, det blir en tur upp till Stockholm i mitten av mars. Gissa vad jag ska göra där, jo jag ska se musikalen Hairspray. Var och så den på bio när den kom på film med min mamma. Då var den amerikansk och nu kommer den ju bli på svenska, har ju sett lite av den på tv och den verkar så bra. Gillar ju skådespelarna som är med också, Morgan Alling, Helena Bergström och Rolf Lassgård bland annat. Man blir så lycklig av den musikalen, av musiken och av dansen. Jag dansade som en galning direkt jag kom hem och fick ner musiken efter bion, jag hade ett sådant glädjerus!

Ska avrunda där tror jag...

Uppdatering

Allmänt Permalink0
Torsdag igen då, och ikväll sitter hoppet på att det blir tårta! God tårta! Har med hjälp av min miniassistent suttit och slagit in födelsedagspresent och allt. Gillar inte affärernas inslagningspapper alls så jag vill oftast hellre slå in själv. Jag kan förstå att till jul så ska det ju bara gå fort i affären och då spelar det inte så stor roll, men resten av året kan de väl ta in lite snyggare papper? Iallafall något i en färg kanske. Grått, beige och liknande är inte roligt alls ju.
Annars har jag faktiskt gjort riktigt mycket, ja för mig själv alltså. Det var ett tag sedan jag tog hand om mig själv på riktigt. Då var jag glad om jag fick en kanintvätt och borstat tänderna. Men idag har jag rakat mig, riktigt tvätt, smörjt in med brun utan sol, Niveas tvål för ansiktet, dagcream, riktig sminkning, plattat håret och på med kläder. Sedan fixat frukost både till mig själv och Minna och avslutade med en tandborstning.
Om folk läser detta tänker nog vissa men Guuuud det där gör jag ju nästan varje dag det är väl ingenting, men JO för mig som ibland inte ens kommer ur sängen är det riktigt produktiv dag!
Det har varit en lite lättare period nu i cirka tre veckor, men igår började "häxjakten" efter mig (man borde kastrera Freddan med slö kniv!) arbetsförmedlingen är helt värdelösa! Fick en ny handläggare och hon hade ingen aning om att jag varit sjukskriven och ringde upp mig med hot om att nu blir den minsann inga pengar för jag inte gjort dittan eller dattan. Jag berättade med bestämd röst att jag varit inne en vecka innan min sjukskrivning gick ut och sagt att jag viljat haft ett möte med min handläggare, och väntade nu på en tid. Och under tiden jag varit sjukskriven har jag faktiskt inte KUNNAT söka jobb, för då hade jag inte varit SJUKSKRIVEN! Jävla kärring!!!! (sa inte jävla kärring till henne alltså)
Ja det var en massa andra hot från henne också men de orkar jag bara inte ta upp!

Jag undrade lite vart den såkallade stormen tog vägen igår? Visst det regnade, snöade och haglade lite om vart annat men inte så jag kallar det storm. Gick och storhandlade igår och trampade rakt ner i en 10 centimeter hög vattenpöl! Suck, tur att det finns värme på elementen. Varning till alla fotvandrare där ute, bilisterna kör som idioter och tar absolut ingen hänsyn alls. Fick en våg med vatten över mig när en bil gasade förbi ett övergångställe. Och han var inte den enda, men de andra gångerna stod jag meter i från så vågorna nådde mig inte!

Funderar lite på vad jag ska göra nu, ska ju inte iväg föräns runt 18 tiden. Vill inte hinna att bli rastlös, ska ju käka mat innan jag sticker och så är det ju Top Model 6 klockan 16. Men annars är det mycket slötid emellan. Koreografera kanske? Ja vi får väl se...

Låten som spelas flitigt hos mig nu:
Madonna & Lil Wayne - Revolver

Till top