Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Lördag 27 februari

Allmänt Permalink2
något sätt känner jag att jag har så mycket att förlora. Det var annorlunda för ett år sedan i Linköping, eller känslan var annorlunda. Då om någon gång hade jag ju mycket att förlora, min plats på skolan som jag kämpat tre år för att få och riskera att behöva åka hem till Uddevalla utan egen lägenhet.
På något sätt känns det som om jag absolut inte får tappa kontrollen nu, och oftas kan jag ju känna att nu är det på gränsen att jag ska göra det.
Kanske det är den lätta vägen på ett sätt, att bara ge upp, ja folk säger att det är en lättare väg men jag tror att man kan se det på fler sätt. Snackar nu inte om småsaker som att man ska ge upp för att man inte klarar av ett matte tal eller att man ger upp för det fungerade inte med den kärleken. Utan jag snackar om när man ger upp om livet. När allt blir övermäktigt och man tappar nästintill förståndet. Jag är inte där nu men jag har varit där i många år, det är ingen lätt väg att vandra???? Man är inte där av lathet, det är en hemsk sinnesstäming som man inte kan göra något åt. Tror inte någon kan hjälpa en att komma därifrån, det man kan göra är att lyssna, finnas där och försöka hålla personen vid liv. Det finns inga mediciner som fungerar eller terapiformer som gör en frisk, de kan kanske lindra för vissa, men de gör dig inte frisk! Det är min åsikt och mina erfarenheter, kan ju vara annorlunda för någon annan. Men frågan är om man varit så djupt nere då?

Tillbaka till verkligheten då kanske =) Sitter med en toning i håret, har en känsla av att den inte kommer synas alls, Caffe Late heter den, någon mörkblond/ljusbrun färg. Vill ju få ljusbrunt hår, så som jag har på sommaren när solen har blekt det med sin energi. Nu har jag mörk brunt/svart, grått med någon ful urtvättad röd färg, inget snyggt alls.
Sedan ska benen ansas, har två klännings kandidater inför ikväll som ska provas, måste packa vad var det nu filt, sprit, nattsärk och partyhumör. Vädret är ju skit men vi lever ju i landet Sverige så vad hade vi förväntat oss???
Jag är trött, kroppen är trött och jag vet inte riktigt hur jag ska få upp energin. Frukosten består utav lite riskakor med ostsmak och lite Bravo juice. Tänkte försöka proppa i mig mer när toning och rakning är klart.

Just det köpte ju Maybelines röda läppstift 530 (har varit slut i evigheter, är det så populärt?) Jag tyckte det blev snyggt, dock vill jag ha svart klänning med lite lätt sotade ögon och en röd liten väska till.
Vi shoppade i drygt FEM timmar igår och vi hade så ont i fötterna att vi trodde de skulle gå av! Sedan var jag ute en snabbis igår också, det var trevligt kanske inte folket som var ute dock, men Cecilia som jag var ute med gjorde det hela så värt att gå ut! Men föttera höll på att dö tio gånger om så länge som vi dansade! =) 
Ramlade och slog nästan ihjäl mig när jag skulle ta mig hem, och NEJ jag var inte full (var inte ens berusad) utan det var glashalt!!!! Tre tjejer tod någon meter ifrån mig och bara "ojojojoj, hur gick det?!" Haha och jag bara studsade snyggt upp "det gick nog bra!".

Tiden ute, dax att tvätta ur färgen!
På återseende!

Guldstjärna

Allmänt Permalink0
Jag är bara så himla bra ibland! Jag var bara tvungen att skriva ner det! Har nu mailat in till min lärare mitt arbete om en fest, hela två sidor blev det med eget fotat inbjudningskort och allt. Har dock inte med "pris per person" men det skiter jag i för det går inte och uppskatta bara sådär! Min andra läxa blev jag ju klar med för länge sedan. Alltså fatta folk!!! Jag kan spendera en hel helg utan att behöva tänka på skolan! När hände det senast menar jag??? *stolt* Det ska väl tilläggas att jag var uppe klockan 09.00 och skrev klart allt, får nog checka tempen idag också ;-)

Nu är klockan runt 11 och ska se om jag vågar mig ner i källaren och hämta upp mina vinterskor med kilklack. Måste se om det ens är någon idé att ta med dem till Göteborg. Med mina förskräckligt fula ben så är chansen inte stor =(
Ska till Torp senare med Mamsen, hoppas hon är beredd på en lite lätt frustrerad fetknopp som har ångest över vad hon ska ha på sig i en storstad :S Har ju en klänning här hemma som skulle nog fungera, alternativt den svarta tighta kjolen men den vet jag inte vad jag ska ha över... Planen är väl att köpa ett rött läppstift och kanske en accessoar på Glitter om de nu är klara med sin butik.

Nej att sitta här då blir inga barn gjorda som man brukar säga =)

(blogg.se är inte det optimala om man vill ha en blogg med bilder i inläggen!!! det cpar sig idag också, får kanske försöka senare ikväll)

Vad "måste" man egentligen göra?

Allmänt Permalink0
Vet egentligen inte vad jag ska skriva, har gamla vanliga småkramper i hela kroppen. Ni vet ont i vader och rygg, men annars så är det huvudet upp och fötterna ner!
Känner mig lite rastlös, trots att vi inte har haft någon skola denna veckan sedan i tisdags så har jag hållt på nonstop med en massa tråkiga MÅSTEN. Avslutade mitt måste idag med dans på Källdal, det började med att första dörren in var låst. Vi har fått strikta order om att just den dörren ska vi inte låsa. För nyckeln inte går till den dörren. En elev sa att vi kanske kan gå rakt igenom hissen, jag skrattade till för mig själv och tänkte "I wish". Tre minuter innan vi skulle börja kom en elev och sa att man visst kunde gå rakt igenom hissen!!! Jag menar hur ofta kan man det?! Jaja då har jag lärt mig något nytt iallafall. Men kände mig ganska dum...

Imorgon skulle jag önska att jag orkade ta i tur med ren skrivning av min läxa, redan på morgonen vill få det klart, vet ju inte när vi kommer hem från Göteborg på söndag. Sedan planerar jag att åka ut till Torp har fått 50 kronor från H&M Club, har 100 kronor på Glitter och 50 kronor på Kicks. Vill ha ett rött läppstift, men tänker inte betala multum (?) för det.
Sedan måste jag checka kläder, men usch vad jag inte vill ställa mig framför spegeln, blir riktigt äcklad av mig själv! =(
Packa är ett annat måste, men jag är ju ett "packnings-freak" så det ska väl gå smidigt, eller??? Tror Siddis har katter, för Annisen skulle tydligen övernatta i kattlådan ;-) Om jag skulle få abstinens menar jag och sakna Minna något fruktansvärt.
Måste ansa kroppen också, vilket betyder raka sig under armarna och benen.
Ja det är en del måsten kvar, och man borde byta ut ordet "måste" till "jag vill" men ibland vill man faktiskt inte men man helt enkelt måste.

Tror konstigt nog att det blir en tidig kväll, då jag är helt slut i huvudet, hoppas på roligare äventyr imorgon helt enkelt.

     
Lite vårnyhter ifrån H&M! Önskar så jag hade haft snygga, kvinnliga
ben för då hade jag kört på mönstrade leggins/tights, så läckert!
Skulle varit en bild till men blogg.se cpar sig så some other time!

Buenas Noches ♥
Till top