Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Min förfärliga natt!

Allmänt Permalink2
Har haft en riktigt jobbig natt. Det började med att jag inte lyckades att somna, höll på i flera timmar att vrida och vända mig i sängen. Hemskt varje gång jag såg på klockan att den sniglade sig fram. Minna gjorde sitt bästa för att finnas där för mig, men vid 05.30 började jag må illa, illa så man ville spy. Först försökte jag intala mig om att jag inbillade mig, men det blev värre, trodde att nu får jag den där kräksjukan. Jag reste mig försiktigt upp och sakta tog jag mig till toaletten, hängde riktigt över den och var beredd på att spy. Men istället började jag kallsvettas, skaka och jag kände hur blodet "försvann" från huvudet och hela kroppen. Jag satt och kunde inte andas så jag började hyperventilera, dock har jag fått lära mig på en ångestkurs att det inte är bra utan man ska försöka andas lugna och djupa andetag. Gick sådär för när jag försökte göra det mådde jag mer illa.

Ingen aning om hur länge jag hängde över toaletten, men till slut avtog det värsta. Väldigt försiktigt reste jag på mig och i spegeln såg jag att jag var helt kritvit, det var så läskigt att se att jag skrämde mig själv!
Jag tog fram en balja innan jag la mig i sängen igen, mådde fortfarande illa så jag ville ha med mig en reserv om man inte kan ta sig till toaletten.
Låg och mådde illa, gick inte att sova fortfarande, Minna ville ligga hos mig men jag klarade inte av att hon låg på mig, så jag gömde mig under täcket. När hon började försöka gräva ut mig från täcket hade jag inte hjärta att ta bort henne från mig.
Sista gången jag såg på klockan var den 08.30, sedan sov jag till 10.00 tiden. Måste nog ta igen detta idag/natt, när jag gick upp tog jag en banan som jag tycker är bra mot illamående, även en macka med proteiner iform av skinka, och sedan en kopp nyponsoppa.

Nu har jag fått storhandlat så jag hoppas på att ha mat en vecka ungefär. Är jättesugen på köttbullar och den nya pastan som är som tjocka spagetti.
En champagneflaska med cider och även alkoholhaltig cider blir det imorgon. Chips som jag hoppas passar damerna ;-)
Var som vi förespådde ett mindre kaos på Torp och Maxi där vi handlade. Skaffa inte barn! Iallafall ta inte med dem och storhandla under högtider! Saken är ju att man ser ju inte de där halvmetrarna, livsfarligt när de kommer där med sina minivagnar och bara gasar rakt fram för att sedan göra en tvärsväng. Norrmän var det en del utav också, pensionärs par och allmänt vilsna människor. En karl ville kliva ÖVER mig!
Fick sedan även torrfoder till Minna, och hon var överlycklig!

Ja sånt är livet... Ska hitta energi att städa här hemma och tona håret :-S
Med snön som vi har kan man ju nästan gå ut och göra en snögubbe:

Vår och nytt

Allmänt Permalink1
Alltså man borde använda sig av skyddsmask när man är i närheten utav förkylda människor, ELLER så sätter man dem i karantän!
Började undra varför jag i ena stunden svettades för att i nästa frysa, varför jag igår hade en fruktansvärd huvudvärk, varför jag går runt och hostar och nu har mina ögon börjat rinna så jag knappt kan se, och alldeles nyss nös så näsan har börjat rinna.
Det var bara att springa ut till kryddhyllan ovan spisen och hälla i sig av den äckliga KanJang, jag vägrar, hör du det där uppe, VÄGRAR, att bli sjuk!!!

Sitter egentligen och väntar på att Skenet Bedrar ska börja om en timme, klar för sängen är jag så jag får se om jag orkar vänta. Nu kom Minna och är kramsjuk, myspys.
Zorro på tvn men jag gillar inte sådana filmer så värst mycket, nej Svensson Svensson är mycket roligare.

Imorgon ska jag till apoteket, "glasbanken" och senare på dagen hoppas jag få skjuts att köpa vanlig cider med mera.
Har en ny toning :-S som jag tänkte testa, inte det att jag inte blev nöjd med den första, men måste ju testa en ytterligare ljusare ton. Får hoppas på att jag inte blir orangehårig, då blir det hatt på nyår!
Idag har vi, jag och Sissi, suttit halva dagen med att göra en ny header, som jag hoppas man nu ser. Herre Jesus vad mycket att hålla reda på! Inte klokt ju, ska det verkligen vara så svårt???


Bara älskar den bruna skjortan, speciellt med den ljusblåa blusen under. Dock är jag inget fan av skorna 
:-(Åhhh, byxorna är "to die for" och smyckena är detsamma ;-)En ljus jeansjacka verkar vara obligatoriskt. H&M satsar mycket på maxi långa klänningar, men nej inte för korta mig   :-S


   
Blommigt, spets och prickigt finns i alla dess färger, bara att välja favoriten eller så tar man fler och bytar av med ;-)

Lite utav vad H&M har att erbjuda till vår/sommar 2011. Mycket blått men även korall och brunt finns med. Som sagt förut mycket volanger och mönster främst på byxor. Trodde faktiskt att randigt skulle vara "ute" men jag såg en del randiga toppar.
Titta nu har det gått lite tid, och mitt program börjar ju ganska snart.
Buenas Noches ♥

28 December 2010

Allmänt Permalink1
Här sitter en väldigt trött Minna och en ännu tröttare matte. Sitter och gäspar konstant, ont i huvudet har jag också, får kanske bli en middagslur snart.
Ellos vår/sommar katalog för 2011 har kommit i min brevlåda, orkade inte riktigt titta igenom den på riktigt, får bli senare. H&M har fått in sin kollektion också, måste erkänna att de hade bra mycket roligare, och mestdels billigare, kläder och accesoarer.

Juldagen gick ju ganska smärtfritt förbi, dock var ju alla hundra bilderna inte alltid så fagra. Har suttit och kollat igenom dem, och det var en hel del bilder som man fick beskära. Även ta bort röda ögon, alltså Sissi jag förstår inte hur du får så röda ögon? Måste vara blixten som gillar just dina ögon ;-)
Det var kalllllllllt!

Nu
är det nyår här näst, och igår verkade som om vi spikade tid och plats. Dock så verkar ju folket ha svårt att bestämma sig eller så hör de inte av sig. Fast vi är vana vid att det alltid är så.
Själv håller jag på att velar fram och tillbaka om vilken klänning det blir, just nu har lotten fallit på en röd klänning med en svart kavaj. Vi får väl se, vi får väl se. Längtar faktiskt skulle vara roligt att träffa Anna och Becca igen, få dricka några cider kanske lite mousserande vin och lyssna på bra musik.

Håller på att se serien "Svensson Svensson" på Youtube, efter tio säsonger av Tre Kronor, hittade jag något annat att underhålla mig med. Jag har ju faktiskt jullov så något ska man ju roa sig med.

Bra musik just nu:

Pink - Raise Your Glass
Flo Rida - Club Can´t Handle Me
BoB - Airplanes
Robyn - Indestructible
The Black Eyed Peas - The Time

Till top