Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

En snabbis! ;-)

Allmänt Permalink2
Snabb inlägg!
Sitter och väntar på bussen till Uddevalla sjukhus om en kvart. Blev riktigt pissförbannad idag och personalen vägrade släppa ut mig (kanske smart?) Men fick träffa läkaren och jag sa "skriv ut mig nu!" Hon vägrade att göra det idag, men jag fick åka hem på dagen och natten. Men nu ska jag bara hem på dagen, hon ville att jag skulle prova en till medicin för natten, så jag ska kunna sova en hel natt. Men jag tror inte mediciner fungerar på mig, de har de aldrig gjort.
Hon sa att jag skriver inte hem dig om du inte har kontakt med Mobila teamet eller kommer tillbaka om du blir sämre. Jag vägrade (fråga inte varför, jag är arg!) "Ja men då ringer jag din mamma" men suck alltså... Ska de åter igen lägga ansvar på familjen?
Jag förstår vad folk menar med att de har ett visst ansvar för mig, men det är MITT liv. Jag bestämer vad jag gör med det, så är det bara. De kan försöka snacka men jag tror att det är så inborrat i mig precis som med maten och att vara smal, så det kommer inte att gå fram. Min åsikt är så stak och sitter så djupt inne att det kommer ta mycket tid, och framför allt behöver jag någon proffissionell (?) som jobbar med mat och med de mörka tankar som finns inom mig.

Ett inlägg med endast MODE!

Allmänt Permalink1
Now I´m back!
Inget läkarsamtal idag då de bara har en AT-läkare på plats, det blir nog imorgon. Tog en sväng ut till Överby, massa massa saker att titta på där vill jag lova.


BikBok har fått in tuffa armband, gillar dock inte denna färgen men det var den bilden jag hittade.


Små, små döskallar på. Min första sak med döskallar på då det egentligen inte är min stil. Men jag tänkte allt lite på Sissi måste jag medge ;-)


Söt liten "skridsko"klänning från GinaTricot. Vågar man ha en i benvit tro, eller ska man alltid köra på svart?Blev störtkär i denna cardigan också från GinaTricot, men det får kanske bli nästa månad :-) Kunde dessutom inte bestämma vilken färg som var mest användbar och mest "Annig".


Älskar dessa sweatpants från Cubus, de är billiga och är bara bäst i storleken, en XL är verkligen en extra stor storlek och de blir riktigt baggy på. Jag har även dessa i rött och svart. 5 PLUS från mig!


Lindex har äntligen fått in paraplyer med krok, nu åker mitt gamla trasiga äntligen i soporna!

 
Glitter hade inga bilder men jag hittade liknande (fast fulare) på BikBoks sida. Ring och ett silverarmband.

Diggar
verkligen djur accesoarer just nu. Men det får ju inte bli för mycket eller de får ju inte SE för billiga ut.
Men men idag blev det ett par sweatpants, ett parably, en gratis (faktiskt) liten väska med döskallar och en guld ring med djurmotiv på.
Så mycket nytt att titta och känna på att jag blir galen. Vill ha, vill ha ALLT!
Fashion and Dance is my life!

Ses kanske imorgon för nu stänger de snart och kastar ut mig :-S

Vanlig dag

Allmänt Permalink0
Ännu en dag med evig väntan. Tänkte sticka iväg en stund om jag inte ska ha läkarsamtal, men det tar ju evigheter innan man får veta om man ska ha det eller inte. Är lite smårädd att läkaren ska vara besviken på mig :-S Men den tiden den sorgen. 
Ingenting verkar ju hända, vi kommer liksom inte framåt. De skulle ju ha fått svar från dagsjukvården redan förra veckan, så jag skulle få komma dit då samtidigt som jag låg inne. Vore konstigt om jag inte har läkarsamtal idag då vi behöver följa upp och speeda på processen tycker jag.
Vet inte hur länge jag orkar vara kvar. Det är skönt på kvällarna men så fort morgonen kommer håller jag på att gå "bananas".
Jag har sååååååå tråkigt, kan det inte bara hända något? :-(

Jaja nu har jag kollat snabb bussar till Överby, kan jag åka så kan jag annars får jag väl lägga mig ner och dö en stund. Kanske ta en promenad lite då och då också.
Upptäcker konstant nya blåmärken på mig. Jag har svårt för att få blåmärken i vanliga fall, men nu ska jag säga att jag är nästan gul å blå och ingen kommer jag ihåg hur jag fick :-S
Hade varit skönt att slippa vara inne när städerskan kommer, jag blir crazy på henne, hon klagar och klagar, på precis ALLT jag gör. Vad har jag gjort henne för ont egentligen?

Snälla people säg att ni inte har satt mig sist på listan!!! Det är min tur att stå bland de första. Jag kan verkligen inte sitta still, och jag vet inte heller vart jag ska ta vägen med mig själv. Hitta något lugn i mig själv, utan meditation vill säga. Håller på att koreografera i mitt huvud, frågan är om man kan sätta det i kroppen också.

Till top