Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Fågelkvitter

Allmänt Permalink0

Själva tvättandet är klart och nu sitter jag bara och väntar på att allt ska bli torrt. Det var inte mycket som jag ville torktumla, kläderna krymper ju tyvärr i den maskinen. Men strumpor och linnen som töjer sig fungerar ju att torktumla. Har nog aldrig hängt upp så mycket ren tvätt i torkrummet förut, det blir så när man blir fetare. Iallafall behövde jag bra tvätta två tvättar i vanliga fall har jag även en röd/lila också men det existerade bara ett nattlinne och ett par sockar. Nu kör jag dock hårt på att tvätta mina alla randiga tröjor med vittvätten, kör på det som Sissi sa att hade de olika rändernas färger färgat av sig så hade ju även den randiga tröjans vita delar också blivit färgade. Ehh, ja ni fattar :-S

Känns inte som om jag kommer orka ta tag i någon städning idag, väntar ju inte besök ändå så. Jag är glad om jag kommer ut med soporna. Ska handla lite goda chips inför ikväll, kanske blir det pannkisar idag, behöver göra slut på mjölken om inte annat. Dricker inte mjölk och använder det sällan till något annat än just i pannkakasmet. Hmm, vad mer? Hade viljat gå förbi systemet, vi ska antagligen till Anna imorgon men det känns lite värdelöst att dricka om inte värdinnan ska dricka... Får checka med Simon kanske. Har ju en vin kvar så jag kan ju ta den imorgon och så väntar jag med cidern till nästa helg. PARTY PARTY! Åhhhhhhhhhhhhh, vad det måste bli okej väder! Order, Du där uppe!

Nu ringde min mor och det är bara upp och hoppa, med otvättat hår och lite lagom zombie mode så att säga, ska träffas på stan!

Bye Bye!

Borta bra.....

Allmänt Permalink1
Home sweet home!
Det blev ett ganska snabbt genrep, för mina elever är så duktiga så det mesta satt bra. Minna sitter på sin rumpa i mitt knä och hjälper till att skriva, så länge hon får belöning vill säga i form av att man kliar henne bakom örat.  
När jag satt på tvåan som skulle ta mig hem ifrån Källdal, som åkte hela Uddevalla runt, blev jag mer och mer sugen på just choklad. Satt och tänkte igenom vad jag hade hemma som kunde ersätta suget, men banan eller pannkakor var inte lika lockande. Jag velade fram och tillbaka i en halvtimme om jag skulle springa förbi Willys när jag kommit till stan. Saken är ju att jag vill inte ha en liten bit utan skulle jag köpa så skulle det vara så mycket att man spyr. Gjorde en mindre kompromiss till slut och stack in på Pressbyrån och köpte mig en Magnum =)

Märkte att det var "City Torsdag" på stan idag och jag tror det var öppet till 20.00 om inte längre. Varför har jag inte fått reda på detta???? Börjar jag tappa stinget eller? Jaja jag hade nog varken haft riktigt med tid eller pengar heller för den delen =(
Deprimerande men det fanns gott och väl tid för att tvätta tidigt imorgon bitti... Men guuuud vad skönt att få känna nytvättad tvätt lukt imogon runt 13.00 tiden. Gäller bara at man tar sig upp :-S

Var väldigt osäker jag också innan jag vågade prova på Vitamin Well drycken men gröna äpplen och citron/lime var väldigt goda. Ingen kolsyra vilket är bra för magen och tydligen ska det ju vara en massa nyttigheter.

Dansens Dag idag!!!

Slut på veckan

Allmänt Permalink3
Har haft inte mindre än tre bakslag idag, varav ett var vårt kära dataprov. Efter två lektioner utan lärare ska vi alltså kunna inte bara basic utan även en massa tekniska termer ihop med en massa lagar. Jag finner ingen logigk alls i detta. Jag vet mycket väl att jag kan ta mig fram och göra det mesta som krävs inom skrivprogram med mera, så jag tänker inte lägga mer negativ energi på skolans tester. Många, så även jag, blev mäkta förvånade när provet inte alls var på datorn utan istället skrivtligt på papper. När man är inne i datorn kan man alltid hitta sig fram vart saker ligger, men man kanske inte har i huvudet exakt vad ikonen heter. Det betyder ju inte att jag inte kan "sök och ersätta" i dokument. Jag vet exakt hur jag gör men vet inte alls vad ikonen heter, det betyde ju inte att jag inte kan!
Jag vet redan nu att detta prov inte alls kommer att bli godkänt, men det får bli nästa veckas beskymmer. Jag var där och svarade på allt och jag är nöjd med det jag lärt mig.

Idag väntar nu bara genrep för barnen, var och lämnade in min närvarolista så ikväll kan man väl säga att jag jobbar gratis, så också på tisdag.
Vi slutade innan 12 idag då våra lärare inte alls behärskar tekniken på datan och vet hur man buffrar när man ser på film (vem behöver dataprov här egentligen???) Köpte hem lite färska räkor och Vitamin Well Grönt Äpple. Så nu har jag käkat lunch.

Ledig imorgon och på min lediga dag ska jag upp 06.30 om jag nu får tvättiden då vill säga, annars sovmorgon WIIEEE! Måste dock verkligen storstäda, suuuuuuuuck! Får börja visualisera mig den fina bilden av ett rent och snyggt hem.
Nu ska jag se klart på Will & Grace och sedan vila en timme!

Hasta Luego ♥


Rekomenderar "Reload" & "Everyday"
Till top