Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Höstens små våndor

Allmänt Permalink1

Usch var uppe redan klockan 06.00 imorse för att raka benen. Varför i all sin dar då undrar ni, jo Anna skulle upp till sjukgymnasten på Rosenhäll. Kom dit runt 07.20 och de öppnade 07.45 och jag blev nummer tre i kön. Blev dock uppropad först och kom in relativt snabbt. Har haft riktigt ont en tid i mina vader. Sjukgymnasten kunde inte säga så mycket mer än att hon trodde musklerna var överansträngda. Däremot blev hon chockad när jag skulle göra tåhävningar och frågade om jag hållit på mycket med balett och tåspetsskor. Jag är ganska överrörlig i mina fötter.
Fick en övning att göra hemma, då jag inte har någon trappa ska jag bygga en med hjälp av böcker. Sedan tre töjningsövningar som jag ska börja göra dagligen i cirka en månad då jag ska tillbaka.

Jäklar trodde det var någon som ringde och väckte mig mitt i natten när mitt alarm gick igång klockan 06.00, helt bäcksvart var det! Min kropp fick inte bara en chock utan två när jag klev utanför dörren var det 4 grader kallt ute. Jag virrade halsduken fem varv och stängde igen skinnjackan rejält!!!
Hösten är definitivt här! Funderar på ljusrosa tummvantar och mössa i år, passar bra till min militärgröna vinterjacka. Det är nog dax att inhandla vantar och mössa redan nu.

Inatt var det omöjligt att somna, hade värsta nysattacken och nös runt 25 gånger, när jag var uppe vid 20 nysningar trodde jag att vid nästa nysning kommer nog min hjärna ut! När det värsta var över var mina bihållor sabbade och näsan bara rann. Hur sexigt som helst! Började få huvudvärk och ont i hela kroppen det var några timmars vändor i sängen, gick till och med upp för att dricka och komma ur sängen för en stund.
Idag är det väl lite bättre men jag känner att det är på väg med en förkylning, dum som jag är kan jag inte riktigt låta bli att inte ta ut mig och dansa.
Har fruktansvärt ont när jag andas, får ont i området runt hjärtat. Det känns ända ut i ryggen, funderar på om jag låg konstigt när jag väl somnade inatt???
Ja som sagt har lite ont överallt i kroppen, brukar ju vara sådana perioder som man bara måste ta sig igenom.

Annars är väl planen för veckan: imorgon DBT och kanske handla mat, torsdag verkade det vara lite speciellt på stan (?) kanske en fika och helgen kanske att man får ihop ett gäng att hitta på något??? Kom gärna med förslag =)

Nu ska jag rädda stackars flugan som Minna försöker förgöra i mitt fönster, om inte annat rädda mitt fönster!


Missa inte Färjan 3 - sista resan! Glenn som jag tror jag vill gifta mig med =)
Kock som gillar att dansa.


Ur serien "Hjälp!"

Allmänt Permalink0Bara älskar första sketchen den är bara så underbar! Johan Glans bästa (eller en av de bästa iallafall!)

Vickan, X-stina eller Paris?

Allmänt Permalink1
Det blev en tripp till stan igår, det var någon typ av miniatyr marknad med stånd, LO och musikanter. Sedan fanns det öven två små små mini ponnyer som gick runt och runt i hela stan.
Var inne på Kicks och köpte en ny parfym eftersom det var soprent på det hemma. Hade stora problem att bestämma mig vilken jag ville ha. Eller jag visste vilken jag ville ha men den var typ en hundring för dyr för vad jag tänkte lägga på en doft. Det stod emellan Christina Augileras och Victoria Beckhams första. Men till slut tog jag min rabatt kupong och köpte den dyra Paris Hilton. Ja det svänger snabbt.
Sedan var det in på Hemmakväll och köpa lyxgodis och det blev även två hyrfilmer, Wallander - Cellisten (såg tyvärr inte syster yster i den) och Robert Gustafssons bästa 2009.Beck filmen på bion var helt okej, kanske inte den bästa av alla men bra ändå. Men Persbrandt måste börja raka sig han ser ju ut att vara typ 70 år med det skägget. Filmen innehöll iallafall två "ahaaaa" moment, ska inte avslöja vilka men ett av dem sätter Gunnvald karaktären i en helt ny dager.
Mer krimminalare blir det ikväll (suck för att den är dubbad!) med "Kommissarien och havet" på tv4, älskar svenska krimminalare och mordgåtor!

Annars idag då, ja, gick inte upp ur sängen förens 15 typ, såg ingen anledning, det enda man gör på dagarna är ju äter och spenderar pengar. Försöker få stopp på både och, ja kanske inte helt men köpstopp iallafall.
Borde städa men är absolut inte på humör. Ska ta en promenad och lämna tillbaka filmerna senare, funderar på om man borde käka först för att undvika värsta sockersuget. Ja så får det bli, risnudlar med köttfärssås.


Till top