Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Skjut mig, skjut mig nu!

Allmänt Permalink1
Jag dööööööööööööööööööööööööööööööööör!
Vad orättvist livet är. Snälla någon skjut mig! Varför kan man bara inte få bli sjuk på söndag istället??? Mitt hopp om att kunna åka till Göteborg och utställningen är just nu minimal, samma gäller festen på kvällen. Jag som hade en så klockren 20-tals dräkt, från topp till tå!
Har varit sängliggandes hela dagen och försökt att bara ta till alla medel som finns för att bli bra till imorgon. Man tar fyra timmar i taget för det är så ofta man får ta alvedon och nässpray om dagen.
Har ju verkligen sett fram emot morgondagen med Minnas utställning och träffa folk som man inte sett på år på festen. Och allt måste jag ställa in för att man fått en lite baskilusk som gör att man inte kan andas.

Och inte ett program som går att se på tvn ikväll! Jag tror jag avlider!
Jaja nu har det gått fyra timmar sedan senaste dosen med medicin (alvedon och nässpray) så nu ska jag njuta av att kunna andas i några minuter och fortsätta tycka mycket synd om mig själv!

Tillbaka på ruta ett

Allmänt Permalink0
Tror jag börjar bli sjuk, inte kul alls. Det kan få komma på söndag men inte en minut tidigare. Det känns som om man har vässade knivar i halsen, svider i mina bihålor och med de har "kranen" börjat rinna, sedan är man helt degig i huvudet. Nu är ju frågan om det är en två dagars mini förkylning eller om det är något som ska hålla på i minst en vecka? Har fått en förkylningsblåsa i munnen så det är väl något skit som ligger i kroppen.
Idag har jag varit på DBT (kanske för sista gången), handlat fiskbullar och sedan hem och nästan sovit hela dagen. Mår skit! Får bli te och massor av glass, dock inte samtidigt man vill ju inte chocka sönder tänderna =)

Känns som om det är jag själv som håller i festen på lördag och jag känner mig smått stressad. Brukar gilla att planera men denna gången börjar det kännas jobbigt enda ner i maggropen. Har ju kattutställningen hela dagen så det gäller ju att ta en sak i taget.
Det ska införskaffas en klänning, pynt och sprit helst imorgon. Musiken tror jag att jag tar samma som på barnkalaset fast det fattas en skiva (den bästa of course).
Just nu ser det allt ut som om vi kan bli en hel del människor. Katta kommer dock inte lite ledsen över det men istället så är jag lite glad över alla andra =) Blev smått överraskad över att Helena kommer *hoppilihopp* och Sedina!!! =) Skitkul! Fler som jag ser fram emot är ju Ida, Karin, Beccis, Sissi, Simon *2, Anna och säkert några till som jag glömt!

var man tillbaka på ruta ett när det gäller "terapin". Det är ganska säkert att jag slutar de vill bara sega ut på det då det tar veckor/månader innan de kan fixa en ny kontakt/terapeut. Det känns så tryggt! *ironin flödar*
Men jag träffade en ganska bra doktor igår. Han förlängde sjukskrivningen bland annat. Jag vet inte riktigt vad som var så bra med honom, kanske bara det att han var svensk, medelålders (ganska ung) och talade väldigt förstående. Han hade inte heller en massa jobbiga frågor utan höll sig till det viktiga, vart går vi här ifrån och inte vad som varit. Ja han var lyssnande och tog sig tid.
Vet inte hur mycket mer jag orkar? Ekonomiskt, alla myndigheter, terapin, ensamheten, vikt och hälsa... Just nu är man så uppe i utställning och fest att man får inte plats med något annat. Borde storstäda här hemma men nje, det är ett under att man tagit sig i kragen och betalat räkningarna.

NU fick jag en snilleblixt och kom på vart jag gjort av den sista skivan! (den bästa of course) YES!
I DVD spelaren, vart annars??!

Blir nog en huvudvärkstablett nu med en liter vatten och hopp i säng så jag kan sova bort den här skit baskilusken ur kroppen!
Natti natti
Stockholm i bilder

Allmänt Permalink2


Tog ett besök i tågets bistro.


Här vilade jag efter låååånga shopingturer =)


Den berömda "Plattan"

         
I Skrapan på söder och lunchar


En chokladfontän SKA jag skaffa när jag blir rik!!!


54 nattklubben på söder =)

                   


Mongolisk soppa till förätt


Första portionen hehe....


"Hit ska vi.....typ"


Rosenbad, eller nått? =S


Antikkruka på Medelhavsmuseet
En riktig mumie


Lite svårt att se kanske? Men det är ett skelett.

               
Slottet, Operan och någon Gustav-staty


Ännu ett projekt när jag blir rik, fixa ett dansmuseeum i väst!


Man fick inte fota inne så detta är det enda kort jag kunde ta =(


Tog en fika ensam på centralen innan tåget gick,
hallonsmothie och chokladboll med pärlsocker *mums*

Till top