Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Sista rycket

Allmänt Permalink2
Klockan är 09.41 och jag sitter hemma insvept i min pläd. Har ont i halsen och huvudet, har dock lyckats att stänga av kranen, det vill säga näsan rinner inte så mycket.
Det har varit mycket i skolan nu, sista lektionen balett med Magdalena i tisdags, sista jazzlektionen igår och idag kommer de ha sista modern, improlektionen och sista baletten med Yolanda. Känns lite sorgligt då jag vet att jag inte har njutit som jag borde och att jag kommer få dansabstinens i sommar! Samtidigt som det just nu bara känns så himla skönt att få avsluta. Vill ju bara hem! Kommer att sakna er tjejer!

I helgen kommer jag vara helt ensam i lägenheten, då tänkte jag äntligen hyra den svenska filmen "Patrik 1,5" då jag känner att jag är värd det och kan lägga 20 kronor extra på den filmen. Plus att det ska vara en massa godis! Har än så länge inte käkat det denna veckan. Sedan har de ju lovat varmt väder hela helgen så kanske lite solning och promenad på stan? Kanske lite glass också? Hade velat ut och festa en sista gång men det vill man ju inte göra själv. Så jag får hålla mig till Uddevalla då vi har sagt att vi ska trascha Simons och min lägenhet i sommar =)

Nu har jag entligen skaffat Spotify, blev trött på att vänta på invites så jag tog saken i egna händer och surfade runt för mer info. Visade sig att det enda problemet för mig var att jag inte hade Firefox som webbläsare, det var bara att skaffa och sedan köra på. Så nu har jag lite nyare musik och jag måste säga att själen blir lite gladare när man har ny bra musik.

Nej nu ska jag försöka ta mig till soffan och titta på Kustbevakarna, sedan frukost, Hem till gården x2, försöka ta mig till affären och köpa halstabletter och mat, middag och sedan till Stina.


Lite så här känner jag mig idag

Kattutställning 09

Allmänt Permalink2
Ingen lång skön sovmorgon idag söndag heller blev det, det var upp och hoppa vid 09.30 tiden. In i duschen och på med palterna för att ta bussen ner till resecentrum och sedan en kort skön promenad till Cloetta Center. Hamnade helt fel till en början och gick liksom bakvägen, men men fram kom jag ju till slut och i detta goa väder så var det bara nice att strossa lite extra.
Det var dax för kattutställning som äntligen hölls här i Linköping. Tror vi har pratat om den sedan i höstas så den hade man sett fram emot. Blev dock lite besviken att det var så få Perser och Exotic, men man fick hålla till godo med de som var iallafall. Sedan har jag köpt ett litet "startpaket" till lilla Minna, det blev en rosa mus, en orange boll med massa bollar i, en minikudde som luktar mynta och en rosa svans med bjällra. Allt för att min lilla vän ska trivas och ha kul när hon kommer. Snart snart! *hoppar*

Katterna körde med ett tema: "VILA så mycket man kan"

Sedan har vi "fiskarkatten"

           

Sedan är det pissar som blir favvosar direkt =)Pissar som vill protestera

Något jag inte förstår är varför envisas kattägare till blåa katter att välja blå "inredning"???
Man ser ju inte (för)katten!Sist men inte minst vill jag visa en katt jag och Magda stötte på när vi vandrade hem från stan förra helgen.

Dansjobb, Minna och två helger

Allmänt Permalink2
Vet att det gått ett X antal veckor sedan jag senast skrev men jag har tagit ett längre break då jag bara inte orkat engagera mig i något. Men men nu är jag ju här igen, bered er på ett långt inlägg med ganska mycket positivt och mycket najsiga bilder!

Sissi har varit här i stan och gjort Linköping, tillsammans med mig förstås, osäkert. Det var en helg som seglade fort förbi, när vi spenderade cirka FEM timmar på Ikano huset. Vi hade iallafall tur med vädret, hmmmm "det känner jag igen, jaja de e väl något shampoo jag haft".
Vi missade brännbollen men jag vet inte om vi grät så mycket över det inte, vi korkade upp ciderflaskorna när vi kommit hem och hade hela lägenheten för oss själva. Lyssnade på gamla godingar och snackade om vår tema kväll vi ska ha i sommar. Säger inget mer om det nu, den som lever får se i sommar! Som vanligt var förfesten det bästa, plus vägen när vi vandrade ner till stan, på själva utestället Platå var det väl ingen fest direkt. Kanske musiken i 10 minuter.

                                    

Min ny inhandlade klänning


Då...


...och Nu

I
helgen var det min mors tur att komma på besök, det började med en tidig fredagsmorgon och tre timmars streetdance. Temat var Locking. Vi konstaterade att om man vill bli av med gäddhäng är Locking absolut det mest effektiva! Skitrolig klass som vanligt. För mig var locking bara långa randiga sockar, point och rolls nu är det väl lite mer än så. Efter tre timmars svett gick vi och käkade brunch på Berget det blev scones och päronsoda, hehe nyttigt värre men gött var det!


Glutenfria scones!

Lördagen var väl ingen höjdare iallafall inte på dagen. Det var Lunnevadsdagen och vi danselever var tvungna att bege sig till skolan mitt ute i buschen. Vi dansade (impro, det säger en del om underhållningen!) för max 10 pers, och sedan medan tio utav oss kunde åka tillbaka till stan med bil, satt jag och fem till och väntade på taxi. Först väntade vi i 50 minuter till klockan skulle bli 15 då taxi bilarna skulle komma. 15.05 kom en bil som bara plockade upp två-tre av oss, jag, min mamma, Magda och hennes pojkvän blev ståendes kvar till klockan 17!!! Det var blåsigt och kallt som aldrig förr, jag hade en långärmad tröja, stor t-shirt, min tjockaste hood jacka och en vindtät jacka ändå hackade jag tänder.
Men vem klagar det kunde ju regnat eller haglat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Usch nej måste få bort det från min radar, på kvällen gick vi iallafall ut och åt gott på fin restaurang. Black&White med cider att drick, hehe fick till och med visa legg, haha inga rynkor här inte!

  
Min egna favorit svan!

Nu kommer vi till två mega nyheter! Har fått en katt! Fast jag får henne inte fysiskt förän 13 juni. Norsk jänta, blå Exotic till rasen precis som Alfa var, hittills kallar jag henne för Minna får se vad det blir senare.


Minna 5 veckor

Den andra nyheten är att jag kan ha fått jobb till hösten, bara upp till 50% högst men det är ju jobb som jag vill ha, som dansledare i Trollhättan. Egentligen är det lite fel åldrar men vem vet om det utvecklas till mer???
Jag hoppas ju även att jag ska få tillbaka mina grupper i Uddevalla för Medborgarskolan också. Saknar mina Street tonår och vuxen grupperna!!!! Hoppas det blir något till hösten!

Har legat sjuk i tre dagar nu och äntligen börjar jag känna lite livskraft igen, tror jag ska till skolan imorgon iallafall!

Bra music:
Ciara & Justin Timberlake - Love
Sex Magic
Beyoncé - Single Ladies

Har säkert glömt hälften men kommer jag på mer får jag kompletera.
Over and out!
Till top