Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Smått & gott i vardagen

Allmänt Permalink1
Fick lite nytt hopp idag om min kära workshop nästa vecka, är väl fortfarande en 50-50 chans att det blir något men nu är det en bättre prognos än igår. Satte iallafall igång att koreograferade och tränade lite idag.
Imorgon får jag nog börja planera lite med packning, vi ska vara lediga hela 9 dagar, nice nice. Tycker lärare ska ha fler heldagar med utbildningar jag.
Tog en promenad till affären idag, och upptäckte en helskön skylt som sitter uppe på ett träd på vår gård:


En sådan skylt borde sitta uppe överallt!

N
u har jag suttit med internetsupport i 20 minuter, svindyrt! Mitt BankID krånglade och det var en massa konstiga vägar till att få det återställt. Ville in på Skatteverkets hemsida för att få reda på om jag skulle betala tillbaka något och till min glädje får jag istället tillbaka ganska mycket. Inte en massa men en del så att jag får väl vara nöjd.

På fredag är det fest i vår lägenhet, känner jag brudarna i klassen rätt kommer det bli mycket folk och gå ganska vilt till. Temat: Barnkalas! Investerade i ett grönt linne (gratis då jag hade kort på GinaTricot!!!) och så tänkte jag ha en massa plast halsband och vem vet kanske att det blir råttsvansar =) Tänkte ju inte hänga med ut så då spelar det ju ingen roll hur man ser ut egentligen. Dock är jag inte så förtjust i temat då jag verkligen, verkligen hatar ballonger. Men vem bryr sig om det? Just me...=(
Fick föresten min inspiration av en vacker tjej vid namn Maria Mena, en sångerska (grekisk eller något liknande):

   
Maria Mena

Lite fler bilder från föreställningen:


Knivkastare Sandra & Balettdansös Svetlana =)

K
arolines pappa lyckades få riktigt bra bilder!

Livrädda små clowner!Lugnet efter stormen

Allmänt Permalink1
Har svårt att förstå att äntligen är det över! I nästan två veckor har man gått och hållt andan samtidigt som man spänt sig inför föreställningen och nu är det klart. Idag satt vi och såg på lördagens show och jag vågade knappt titta, men det lilla jag såg var väl okej. Jag var tajtare med de andra än vad jag trott.


Hela klassen


Jag & Cassandra sminkar på oss det horribla sminket!

V
i har lovat oss själva att aldrig mer välja detta smink! Det var inget roligt att smeta på ocg då ska vi inte tala om när man skulle få bort det. Hela ansiktet sved ganska bra! Men men nu ska vi ju bara göra det en gång till den 5 maj.


Hade Beccisen & Simon på besök, finns det hjärterum.......=)


Första levande växten på mitt rum, fick av "Lärar-Sophia"

Idag när vi kom tillbaka till skolan tittade vi ju först på det inspelade och sedan var det dax för Yoga. Från och med nu HATAR jag verkligen Yoga. Det var Yolanda (Yolle) som höll i detoxyoga, med en massa vridningar och helt omöjliga ställningar. Jag skakade som ett asplöv i en storm! Något så fruktansvärt smärtsamt var det. Fick dock en lite belöning med avslappning och Yolanda gick till var och en och drog skönt i ben och armar, sedan rörde hon vid nacken och det är så skönt!

"VI SKA TILL VM OCH STÅ PÅ PALLEN.......!"
Yepp du läste rätt mina små guldpojkar skämde ut Portugal och inte sig själva (som de ibland gör). 0-0 är ju verkligen en vinst för Sverige när de spelar mot stor nationer som Portugal. Så nice att de satte Ronaldo på plats. Nu har man ju fått lite mer hopp om att vi får spela i VM.

Jag å Becca var och småshoppade sent på torsdagen efter premiären och vem fick vi se i Leogallerian om inte Sarah Down Finer! Ännu en kändis man kan kryssa i att man sett eller mött =) GinaTricot hade för övrigt riktigt bra erbjudanden denna kvällen och det blev två av mina favorit toppar billigt och bra (80:- styck).

Annars gäller det att hålla hårt i slantarna även denna månaden. Får se om det blir någon workshop, just nu ser det verkligen inte så ut. Och då är ju frågan om man ska stanna i Uddevalla hela veckan??? Känns meningslöst när man kan få egen tid här i Linköping. Men biljetten dit är bokad på lördag så får jag väl se hur länge man orkar stanna. Utan pengar kan man ju inte göra något där iallafall. Man kan inte träna, shoppa eller käka gott.

         
Thaimat *muuuuums*


Vill ha "löning", NU!

Allmänt Permalink0
Satt just och räknade min "Krossas vid nödfall" spargris, har totalt 73 kronor så nu fattas 56 kronor för att köpa mig ett par nya vita tygskor =) Kände mig lite som Joakin von Anka, och då inte för att jag har mycket pengar utan att man har dom i mynt hemma och inte på banken. Jaja det går ju framåt iallafall, ska inte säga för mycket då helgen snart är här och då brukar pengarna försvinna mystiskt!

Idag på eftermiddagen gick brandlarmet i skolan mitt under vår lindansar rep. Det var bara att ta sig ut ur lokalerna och eftersom Anna nu mer låser in sina skor i skåpet (efter stölden) gick jag en stund utan skor! Men som tur var fick jag låna ett par små löparskor av snälla Linn som hade dom som extra idag! Vi stod utanför Skattemyndigheterna i cirka 10-15 minuter i väntan på de snygga brandmännen, men till vår besvikelse kom det inte några sådana! Istället fick vi stå och gassa i solen i våra scenkläder (tur iallafall att vi inte hade balett!!!) Om man ska se det positivt så behövde vi få frisk luft då alla är ganska trötta på att repa!
Men skandal med brandmännen! ;-)

Coop ska ha öppnat en ny affär här i närheten (gångavstånd tydligen) som jag måste ta mig till. Vet inte om jag tar det på lördag eller onsdag då pengarna kommer. De hade tydligen 3:90:- på lösgodiset då de öppnade hoppas de ska ha de på lördag också!!! Hoppas det är en stor affär lite lyxig sådär =)

Åhhh det är så härligt när man hittar ny musik som får det att pirra i magen så bra den är! Black Eyed Peas har kommit med något nytt "Boom Boom Pov", dock tycker jag den var inte jätte bra som hel låt men Fergies första parti är helgrymt! Sedan har FloRida kommit ut med hans nya singel "Right Round" och den har jag nynnat på hela dagen. Så helskönt beat!

Imorgon är vi på Sagateatern och har våra första repitioner där. Var där igår och såg Kenneth Kvarnströms (koreograf alltså) "Destruction Song" (dans) Jag personligen var nog inte på humör för denna föreställning och tyckte inte den var så bra. Alldeles för svart och musiken var jätte jobbig. Men jag blev positivt överraskad av Kenneth, han var ju hel go när han pratade med publiken efter föreställningen. Har varit på hans "Blind Me" föreställning och då var han med och kollade och då fick jag intrycket av att han var lite nogalant , just mot publik, men oj så fel jag hade =)


Möt Kenneth Kvarnström (koreograf)

Till top