Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

"Sol, vind och vatten....."

Allmänt Permalink1
Det har äntligen blivit sommar i Sverige, frågan är bara hur länge den är här för att stanna. Jag är ju en person som älskar när det är runt 25 grader plus, då är det precis lagom. Helst ska det bara fläkta någon gång ibland också.
Idag vaknade jag runt 8 draget eftersom Minna bestämde sig för att nu var det dax att väcka matte! Var egentligen inte så sugen på att ta mig någonstans alls utanför lägenheten men efter några timmar blev jag så rastlös att jag bestämde mig för att ta bussen ut till Bodele. Det var ganska bråttom att hinna med en buss eftersom de knappt går varannan timme ut till badplatserna. Så smarta Anna glömde solisarna (= solglasögonen), något huvudet fick lida för men men fick njuta iallafall.

Väl ute la jag mig på en liten gräsplätt, men till min stora förvåning kom en hel familj med typ 10 barn och la sig precis brevid mig trots att hela badstranden fanns till förfogande!!! Jag tog ett djupt andetag och försökte koppla bort dem iallafall men när de började grilla precis ovanför min handduk gick jag till en annan del av gräsmattan.
Lugnt och skönt tänkte jag, ha bullshit, då började en hund skälla och yla för att han såg en annan hund. Efter en stund kom det två små pojkar som skulle spela fotboll med en uppblåsbar badboll, ÖVER mig! Nu fick man ta mer än ett djupt andetag! Stod ut en stund men efter drygt en timmes solande bestämde jag mig för att promenera hem. Tog strandpromenaden och fotade litegrann.
Gick förbi ICA på vägen hem och köpte solskyddskräm och after sun lotion, plus lyx glass med jordgubbssmak.


Inte ett moln på himelen


Bodele + mina knän =)


Uddevallabron


Bra skydd som luktar gott!

Midsommar dagen

Allmänt Permalink1
Det känns skönt.... Skönt att det äntligen är hel städat, det luktar blommigt och nybakat bröd i hela lägenheten. Jag har blivit någolunda frisk och godis skålen är iallafall halvt full. Minna är det fullfart på konstant och vi har nog sovit lika lite båda två under nätterna. Idag vaknade jag 06.35 och kunde bara inte somna om! Vad SJUTTON ska jag upp 06.35 och göra!? Under de sista två veckorna har jag vaknat, efter cirka 3-4 timmars sömn, vid klockan 5-7 helt sjukt vad rastlös man blir.
Idag efter två timmar gav jag upp med att försöka somna om så då gick jag upp tog på mig myskläderna och greppade mp3n och tog en långpromenad via Kapellevägen och strandpromenaden. Gick förbi Emmaus med hästarna och lekplatsen och fick sådan nostalgi känsla. Där har man inte varit sen man var barn!
Satte mig ner vid badplatsen Bodele och bara satt och kollade på det vindstilla havet med solen i ryggen. En och en halv timme var jag ute i det härliga vädret denna midsommar dag.

Midsommar dagen är det idag och jag vaknade utan fylle ångest och utan att vara bakis det minsta. För andra året i rad var jag inte ute och festade det minsta. Mådde så dåligt att jag kände att det var ingen ide ens att försöka gå ut och vara social. Men men det kommer väl fler midsommar antar jag.


Over And Out!

Minna

Allmänt Permalink6
Hahaha, se upp alla gardiner och sladdar, Minna is in da house! Denna lilla varelse kan ställa till med ganska mycket ganska snabbt. Men det är det ju värt, hon kan komma undan med ganska mycket så söt som hon är =) Hon leker och härjar fast människor är hon ganska blyg för än så länge. Vi håller på att gå i träning, med mig själv som katt tränare, och lär oss umgås med andra och varandra.

Snart bär det av till Trollhättan för arbetsintervju, är ganska nervös, inte för att inte få jobbet utan för jag vet inte om jag pallar att komma iväg. Det finns risk att inte få jobbet men jag känner mig ganska säker, de var ju de som ville ha mig, nu gäller det att betygen räcker (vilket de med goda marginaler ska göra) och skit intyget från Sophia inte ställer till med trubbel! Sedan gäller det väl att de vill ha min typ av personlighet också. Jaja vi får väl se.

Nu upptäckte Minna TVn! Och att det finns rörliga bilder!


Minna upptäcker en "kompis"
Till top