Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

...

Allmänt Permalink1
På något konstigt vänster lyckades jag mig ta mig ut runt 18 tiden för en promenad till Willys. Det lyckades var uppehåll för en gångs skull fast det blåste så jag kände mig som lilla Nasse i Nalle Puh!
Det var en riktigt okej promenad träffade på två snyggisar, en är den näst snyggaste killen i Uddevalla (hans bror är snyggast!) och "M" som hade varit och handlat.
Är i den perioden tror jag där jag kan gå och små kära ner mig i alla killar jag inte kan få. Jaja ögongodis är väl alltid nice! Men jag ska citera Alan i 2 ½ Män "ingen ide att stöta på en nia när man inte ens kan få en sexa".
Någon dag ska jag försöka på en nio poängare, vad har man att förlora? Man kan få nobben men vad gör det om hundra år???

Cissi J är bäst! (enda vettiga som kommer skrivas ikväll ;-)

H
ar varit på Nordens Ark för någon vecka sedan och måste bara visa de söta djuren. Alla utom uttrarna (som inte var framme) gjorde sitt "jobb"
Såååååå charmig....Bosse som är mäster fotografen!

Det är väl inte så mycket mer att tillägga, dagarna går och inte blir man piggare inte. Är på fest humör men ingen som kan joina mig. Hade viljat haft en jämnlike (?) någon som förstår, som kan vara där...
Imorgon kommer de och väcker mig som vanligt, aldrig får man sova det känns som om det bara blir värre i och med att de kommer varje dag!

Man har val här i livet och just nu känns det tydligt, antigen håller man ihop, börjar jobba och försöker med all sin kraft, men finns det mer kraft? En sida av mig vill ju men den sidan har ingen ork ingen lust. Den är ständigt sökande efter att hitta orken och hitta lusten och det tar på de sista krafterna man har.
Den andra sidan vill bara lägga sig ner och ge upp. Ge upp precis allt. Skita i allt, lyssna på kroppen som absolut inte orkar mer. Orkar inte mer idag iallafall....

Urladdning!

Allmänt Permalink6
När man har varit så när som i helvetet, vet man vad man ska uppskatta i livet. De små små sakerna. Som att lyckas komma upp på morgonen, lyckas tvätta en tvätt eller diska en disk. Man uppskattar ett vykort så mycket mer i posten, en kompis som vill se på film en kväll helt spontant, och man uppskattar en konsert trots regn för man vet att är man är man två så kan man värma sig tillsammans.

Helvetet är nära att komma igen, känner det långt in i benstommen. En massa tjat om att allt kommer lösa sig bara jag börjar jobba, för det är mitt stora intresse jag ska jobba med. Då har jag en nyhet för er: Jag hatar att dansa! Just nu vill jag aldrig mer ta ett dans steg i hela mitt liv!
Tror det är för att folk tjatar så om hur duktig man är som dansare med kondition, mat och kreativitet. Och just nu fungerar inget av det för mig och då blir jag bara besviken på mig själv och det blir ju mer tydligt när man hela tiden får höra tjatet om hur allt kommer lösa sig.

Är det någon mer som ibland blir sviken om och om igen av kompisar/kärleken som bara känner att man kokar inombords av vrede och besvikelse?
Frågan är hur man ska hantera detta???
Jag har provat så många metoder, man ignorerar kompisen och låtsas som om jag klarar mig bättre utan dig! Problemet med den metoden är att det är bara jag som blir lidande, då jag brukar komma över bråk ganska snabbt och istället börjar längta efter kompisen.
Jag tar ut vreden på mig själv med alla möjliga självskadebeteenden, samma sak där, det lindrar ganska snabbt men det blir bara jag som lider.
Jag tar tjuren vid hornen (heter det så???) och tar en fajt men det slutar alltid med att den jag är arg på får det att låta som om jag inte alls har något att vara förbannad på. Jag berättar mina känslor, och ofta får man en hög med hur dålig kompis jag är istället.
Varför kan man inte få berätta hur man känner utan att kompisen lämnar en eller berättar hur dålig man är? Visst kan man väl försvara varför man har agerat som man gjort utan att man behöver säga en massa negativa saker om den andra?

Det har regnat precis hela dagen, men vid 19 tiden slutade det och blev en helt okej kväll på FjordFestivalen och ARVINGARNA. Temperaturen var väl inte toppen men helt okej ingen jacka behövdes. Vill tacka min kära Sissi och Mor som ställde upp i sista stund och hängde på! Det var en viktig kväll för mig =) Blev till och med uppbjuden och fick dansat en dans, och lyckan för kvällen var gjord!!!


Kim, Tommy, Casper och Lasse i ArvingarnaEn sista kommentar har jag idag: SLUTA VARA SÅ NEGATIVA FOLK!!!
Saker och ting blir inte roligare än vad man gör det till. Börja göra det bästa av saker i livet och visa mig att livet kanske är värt att leva ändå. Behöver verkligen stöd nu och då menar jag inte en massa tjat om hur allt kommer lösa sig i framtiden utan visa mig nu att vi kan ha kul bara vi har varandra!

De va den allra sista dansen, klockan närmade sig två
Jag var för trött för att ta chansen, och att fråga nån om lov

Sist i kön till garderoben, stod jag och tänkte för mig själv
Hur många är vi som står här och väntar som som får gå ensamma hem ikväll

Det här är en sång, en sång till alla dom, som aldrig vill ge upp
Som vågar börjar om på  nytt igen, det faller ett regn

Och allting är så lugnt på vägen hem

Här går fler än jag på dom ensammas promenad

Men till ett hus med tomma väggar, efter frågor söker svar
Det är så mycket som man saknar, när man lämnas ensam kvar
Så när lördags kvällen kommer, ja då försöker man igen

Att hitta någon att dela sitt liv med om så bara för en kväll


                                                                                                           De ensammas promenad - Arvingarna


Hem.....

Allmänt Permalink3
Vill bara hem nuuuu....=(

Till top