Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Fredag äntligen

Allmänt Permalink0
Det är freeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedag! Äntligen! Gick upp i ottan imorse för att riktigt väcka kroppen inför tre timmar street. Det visade sig vara klokt. Det var helt crazy! Vi fick vår nya koreografi inför slutproduktionen idag och det är helt totalt galet vad snabbt det går. Men vad snygg koreografi det blir, Emma är verkligen mästare på dans. Efter tre åttor rinner svetten och jag fattar inte hur vi ska orka hela föreställningen för det är bara två danser av typ 6-8 som är lugna för min del. Längtar till att få spela clown med röd näsa.
Har börjat koreograferat om Bounce låten med bla Timbaland, inför workshopen på påsklovet, blev faktiskt peppad speciellt över delen med Missy. Det kan nog bli riktigt bra =)

 
Har skaffat mig en favorit bloggare, hennes blogg är den enda (förutom de närmsta vännernas) som jag faktiskt läser.
Jäklar vad lika vi är utan att jag har tänkt på det. Vi älskar båda mode och vill blogga om det, vi har båda lagt ut foto på våra "skador" och mini semlor helt utan att vi vet att den andre ska göra det och båda försöker lägga ut minst en bild med varje inlägg, då vi tycker att bilderna är roligare än själva texten =)

                                                                                     Josefin Crafoord & Anneli

I
dag bestämde jag mig för att ta ett städ ryck, och snabbt gick det! Har ingen aning om var energin kom ifrån men storstädningen av mitt rum tog tio minuter en kvart. Så skönt att fått städat innan helgen för då kan man bara njuta i hela två dagar. Sedan kan det ha underlättat med den "braiga" musiken som jag fick av min kära Ida. Scotts "Jag tror på oss", den bara växer sig bättre för varje lyssning och nu är den ett vinnande bidrag tycker jag.  Sedan fick jag även Jonathan Fagerlunds "Welcome To My Life" den låten var super redan från början.

På blogg.se startsida där man ska logga in var det ett repotage om GBs nya vår/sommar glassar och jag såg bara bilden och jag säger bara ta bort! Man blir ju så sugen att det börjar vattnas i munnen!!! Mycket gott med choklad på.
Ett annat sug som inte får min mun att vattnas men min kropp att krypa på väggen är SHOPPING sug! Finns en jätte söt, gul tunika/klänning för 149:- på Gina Tricot, vill ha, vill ha. Sedan letar jag efter en mellan väska att ha typ på stan när man inte har skola och svettiga kläder med sig. Ett kravet är att det ska finnas dragkjedja, men det får man väl leta mer efter i april månad när man kanske har kommit ikapp.


Förstår ni vad jag menar???! *mums*

M
en nu ska här göras pizza!
So Long!

Musik:
Pitbull & Lil Jon & Machel Montana - Floor On Fire

Huvudvärks lek!

Allmänt Permalink2
Visste inte riktigt vad jag gav mig in på när jag bestämde mig för att göra denna lilla "lek". Men men det gick till slut ändå.
Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!Lycka till!

1. Vad heter du? Anna
2. Ett ord på 4 bokstäver? Arla
3. Flicknamn? Annie
4. Pojknamn? Anton
5. Yrke? Apotekare
6. Färg? Aprikos
7. Klädesplagg? Anorak
8. Mat? Ananaspaj
9. Sak i badrummet? Aceton
10. Plats/stad? Amsterdam
11. Orsak att vara sen? Andnöd
12. Något man skriker? AJ!
13. Film? American Psycho
14. Något man dricker? Apelsinjuice
15. Band? Arvingarna
16. Djur? Anka
17. Gatunamn? Asplundsgatan
18. Bil? Alfa Romeo (den trodde ni inte jag skulle knäcka va?!)
19. Sång? "Another Day In Paradise"
20. Aktivitet med mer än 1 deltagare? Alfapet

Bullbak

Allmänt Permalink3
Igår var det sista dagen på sportlovet och Anna låg näst intill så död man kunde komma i sängen! Har knapprat Ibumetin, halstabletter och använt nästan 200 stycken näsdukar på 2 dagar. För att inte snacka om en hel nässpray är nu slut och nu äntligen har jag fått tillbaka min näsa till att bli sig själv med lite Repair. Helt sjukt (fatta ironin asså) har det varit, här har jag gått hela veckan och längtat till fredag för att få festa och så råkar man ut för det här! Har säkert druckit lika mycket vatten som hela Bäveån rymmer!  Idag är det lördag och jag är för pigg för att ligga i sängen men för trött för att hitta på något ståendes! Vad ska man göra???

Tog en mirakel kur av Otrivin Comp (nässpray) igår och lyckades faktiskt baka semlor. Glutenfria förstås. Man borde faktiskt baka mer än vad man gör. Vi lyckades sätta igång brandlarmet endast EN gång ;-) Inget blev dock bränt. Och jag lyckades bara med en liten skada som man kunde lätt plåstra om. Säga vad man vill om mig i köket men kul har jag iallafall, och köket står ju alltid kvar!


Färdiga resultatet: Liten men naggande god!

N
u är det klart, det blir dans workshop på påsklovet! =) Ja det vill säga om vi får tillräckligt med deltagare. Måndag och tisdag vecka 15, från klockan 10-16. Skitkul ska det bli! Workshopen vänder sig till 16 år och uppåt, streetdance, och om man har dansat innan. Har planerat att köra ganska snabbt tempo. Vill ha looooov NU, vi kan skita i slutproduktionen och allt. Det har inte gått så bra då jag inte har kunnat repa in något eget litet solo till vår dans eller skrivit om min karaktär. Är inte jätte peppad på vår produktion just nu, men jag hoppas det ändras. Jag har en så helt annan bild om tex lindansare och vad cirkus säger just mig än vad de andra i klassen. Jag hoppas min dröm om att få dansa i tyllekjol går i uppfyllelse ändå =)

Ska nu se klart (för typ tredje gången) Träsmak med Galenskaparna och After Shave, vilken är en helt underbart bra revy, nästan lika bra som Cyklar.
RIP Peter Rangmar!
Till top