Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Happy New Pissår!

Allmänt Permalink2
Liten varning, om än en sen varning, men man kan tydligen äta ihjäl sig på skumtomtar! Hade laddat upp med spagetti och köttfärsås, åt så det stod ut genom öronen. Dock är det väl tomma kalorier eller snabba kolhydrater, i pastan så jag blev hungrig ganska snabbt igen, käkade lite räkor och avslutade sedan med skummisar (=skumtomtar). Jag är så mätt!
Drygt två timmar kvar till nytt år, och jag sitter och funderar på vad som är så stort med det. Hade man varit ute och festat hade det ju varit något för ja då festar man ju och har kul.
Har ändå gjort mig lite fin bara för att, ja för min egen skull antar jag. Testade min locktång på ett annat sätt och lockarna blev mycket bättre.

Vann föresten på BingoLotto igår, hela 100 kronor, man får vara glad för det lilla! Satt och väntade på nummer 65 halva spelet för att vinna 1 miljon, sedan satt jag ju ett tag och väntade på 2an som skulle ge mig 100 kronor. Innan sista nummret (fast det visste jag ju inte att det var sista) skrek jag desperat: "För i helvete nu får ni väl ta och säga Olof 65, innan jag blir tokig, ELLER i värsta fall Bertil 2!!!" Då kom Bertil 2. BINGO!

Önskade djupt att jag kunde gå och lägga mig och bara sova bort allt. Precis ALLT.
Det är tidpunkter som dessa som jag saknar honom... Ingen förstår så inte heller jag faktiskt, det finns inga svar på era "varför".
Jag vill men kan inte.
Skriver nog mer senare, eller en annan dag, nästa år någongång!     
Nyår 2009 look

Big Smile x3

Allmänt Permalink0
Ska ta det positiva som hänt dessa dagar först. REAN! Har köpt Kate Moss parfym ask på Kicks, stod ingen prislapp så jag frågade och fick svaret 127 kronor med rabatten avdragen. Tyckte det var ett okej pris så det blev även en mindre randig necessär för cirka 35 kronor, när jag skulle betala gick allt på 101 kronor. Ingen protest utan betalade med ett leende! *big smile1*
I söndags var vi på Överby i Trollhättan, var inne på Cubus som vi inte har här i Uddevalla och hittade ett par gråa mysbrallor inte på rean men billiga ändå. Hittade även en ljusblå kortärmad hoodtröja, som INTE låg på något reabord, som jag letat i flera år efter! Den var dock lite dyr 300 kronor, men Anna var kär och tog med även den till kassan, där jag fick den för halva priset ändå! *big smile2* Längtar till våren då man kan ha gråa mysbrallor, ljusblå hoodtröja och vita tygsneakers!!!
I måndags var jag på stan och checkade lite inne på Åhlens, och vad hittar Anna om inte den röda väskan hon gått och trånat efter i en månad, på rean! Så värt att jag inte köpte den direkt. *big smile3*
Annars har jag småshoppat lite små saker som nagellack, hårstyleprylar och svarta bhar.

Älskar att vårmodet redan har smygit sig in i våra affärer!!! Det finns inget bättre än FÄRG, speciellt pastell, rosa, mintgrönt, lila i alla nyanser och koral. More colour i vardagen!

Sitter och väntar på Bingolotto som börjar om tio minuter, då åker chipsen och julmusten fram. Det är årets och decenniumets (?) näst sista dag. Hade jag fått bestämt hade det varit slut för tre år sedan. Ja det är nu det negativa kommer. Allt ser bra ut utanpå men rasar i en väldans fart inom mig, och det finns faktiskt inget som någon kan ändra på. Mina känslor skiftar fram och tillbaka på bara några sekunder. Tror jag blir tokig, går liksom från att vara lycklig som om jag var hög till så deprimerad att jag snart hoppar framför tåget. Det hoppar fram och tillbaka att jag inte kan ta några som helst beslut, för de förändras varje minut.
Orkar inte skriva mer nu...

Klockrent! =(

Allmänt Permalink1

"Att dö i suicid är INTE ett rop på hjälp. Det är ett förtvivlat skrik av smärta. Man tar sin egen smärtlindring. Ofta i ensamhet. Du dör i ensamhet i suicid. Det är fruktansvärt. INGEN som håller dig i handen, som du gör med en cancersjuk som dör. /Storasyster"

från hemsidan: http://www.vsmis.dinstudio.se/

Till top