Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

???

Allmänt Permalink3
Var checkar man ut ur detta piss liv???


"Flickan som ingen kan älska"

Chaos In My Brain

Allmänt Permalink2
Glömde skriva att vi var hos en proffs fotograf i måndags. Chefen ville ha en bild på alla lärare på hemsidan, så att alla skulle få något att titta på eller något liknande sa han. Man kan väl säga att Anna inte är fotogenisk för fem öre, det spelar ingen roll vilken proffs fotograf eller proffsutrustning som står till hjälp! Bilden ser hemsk ut!!! Men men man måste hålla masken och se glad ut.

Igår höll vi på till ganska sent 17.00, och vek papper och inbjudningar till eleverna. Vi har lite drygt 120 elever på fyra lärare. Allt som allt tog det tre timmar, att skriva, vika och sortera alla papper rätt.
Efter det skjutsade Emma (den andra dansläraren) mig mot stan, så frågade hon om inte jag var lika hungrig som henne. Så vi tog och stannade vid en restaurant vid vattnet och käkade tacotallrik. Det var riktigt skönt att göra något annat än att bara åka hem och sätta sig i soffan och glo på tv. Hatar egentligen att käka offentligt, men nu tänkte jag utmanna mig själv och eftersom det bara var Emma som jag trivs väldigt bra med så var det lugnare. Vi satt och snackade lite allmänt, kom in på killar (suprise suprise) det var skönt att prata med någon som inte heller hade pojkvän just nu. Annars brukar den korta dialogen bli:
"Har du pojkvän?"
Jag: "Nej"
"Nähä okej."
That´s it, så blir det en massa tjat om hur den andra har förhållande, antingen hur himla underbart det är eller hur synd det är om personen för det är ett bråkigt förhållande. Vi snackade båda om att vi flörtar lite öppet med lite "äldre" killar som vi har träffat, antagligen kommer det väl klicka mellan dem till slut men men det får man glädjas för på håll senare. Men nu njuter jag av att äntligen prata med singlar igen =)

Idag har det varit fullständigt kaos, redan från början. Klockan ringde 06.00, snoozade tjugo minuter sedan hjälpte Minna mig upp, det var fruktansvärt segt, var som att gå in i en vägg, ville absolut inte gå upp. Idag skulle jag och Emma få intruduktion i FirstClass ett pogram på datorn så vi kan maila mm. Det är ett väldigt rörigt program, det tycker alla lärare så jag satt och försökte hänga på bäst jag kunde. Jag och allt som har med teknik (=data) går inte ihop, känns som jag är för gammal för alla dessa senaste modernheterna.
Efter detta var det ett kort möte med chefchefen, angående kontrakt och lön. Det var samma där man försöker trycka in i hjärnan allt man kunde när det gällde lön och vad jag ska utföra på jobbet.
Till slut kom jag loss på mitt första jobb, då sprang jag till nästa, Medborgarskolan, försöker få ihop med dagar och tider i veckan som jag kan jobba där. Lotta pratade om någon dansledarkurs och jag blev överlycklig då jag gärna vill fylla på mina kunskaper. Efter ett tag fattade jag att hon menade att MOI skulle HÅLLA i den! Fast då blev jag ännu lyckligare, och lite rörd, att få det förtroendet.
Vill undervisa i Modern!!! Men tyvärr tror jag inte att det finns intresse i Uddevalla =(
Sedan kanske jag ska ha Streetdance i Vänersborg. De kurserna är redan fulla men de behöver en lärare. Snacka om att bli en riktig pendlare!
Tog en Thai lunch i Trollhättan i väntan på bussen.
Trodde jag skulle få en lugn stund på bussen hem, men icke då var det dags för nästa att fylla mitt huvud med crap. Killen på arbetsförmedlingen ringde och var skitskraj för att de hade ställt till det för mig IGEN. Det blev inte mycket utrett på telefonen utan efter 20 minuter sa jag att jag tar med mig papper och kommer in istället!
Sist men inte minst stoppade en snygging med isblåa ögon från 3 mig, där jag drunknade ett litet tag, och en annan kille från Phone House som även han försökte få mig att byta både det ena med det andra.
Till slut slocknade mig hjärna och jag sa bara att jag har ingen aning om någonting just nu så jag ska inte köpa något! Gick så fort jag kunde hem och slocknade!

Sitter och fundera på kalas den 5 september, nästan alla är bjudna, schysst att ge mig en vink om att man kommer bara. Man kanske ska ta och baka??? Inga ballonger, tror inte serpentiner fungerar heller då Minna kommer tro att jag lagt ut mat i form av pappers spagetti. Men partyhattar och sådana där tutor man blåser i kanske =)
Det blir Minnas första party/kalas, hoppas folk fäller ner toalocket bara och stänger balkongen.
Lite kul att ha ett projekt där jag inte behöver prestera i.

Ledig imorgon och fredag om någon har lust att hitta på något!

Inget annat än lång suuuuuuuuuck

Allmänt Permalink0
Fasen nu tog min deodorant slut också!

Väntar på att gå till doktorn, har en klump i magen. Gillar inte doktorer heller precis, de hittar alltid på konstigheter, aldrig lyssnar de eller så förstår de inte vad man säger. Vården håller på att gå omkull, men hörru vi får ju lägre skatt så det går ju på ett ut! (riktigt känn ironin!!!)
Det värsta är att jag ska åka och jobba efteråt så knäcker idioten mig så kan man ju inte åka hem och gråta ut precis.
Just nu bereder man sig på det värsta.

Micke ringde och väckte mig mitt i en dröm, men det gör absolut ingenting =) Hade det varit någon annan hade jag nog nästan slängt luren i örat för att de väckt mig när jag har sovmorgon. Men inte Micke, det är konstigt vad man kan fästa sig hos vissa människor. Fint väder hade vi och det var skönt att ta en promenad och bara snacka. Kommer sakna honom starkt, det gör jag redan!

Tror jag kan ha hittat min låt för de yngre jazz tjejerna, Alice - "Lady Luck", om jag nu inte hinner lyssna sönder den. Tycker absolut hon skulle ha vunnit Idol, hon var utan tvekan bäst, både sång och artist mässigt.

 
Alice Svensson

Dax
för "kanintvätt"!

Till top