Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Jag överlevde!!!

Allmänt Permalink0

Mina värsta farhågor besannades igår när jag fick veta att vi skulle ha Breakdance idag på streeten! Det var med skräck blandad fötjusning man tog sig upp och promenerade till skolan. Är själv inget fan till Breakdance och tycker inte det är roligt att titta på, visst kan man bli imponerad men det kan jag bli med alla idrotts utövare som jag ser gör stora prestationer som jag vet jag aldrig själv skulle klara.
Magne hette killen som skulle leda och ta oss igenom en och en halvtimme livsfarlig Breakdance. (Jag menar lyssna bara på namnet! BREAK, det innebär ju att man kan ha sönder vilket ben som helst i hela kroppen. För det innebär icke rast!) Han var en riktigt duktig kille, bra och pedagogisk. Han gjorde en nästan helt annorlunda sixsteps än den jag lärt mig och lärt ut men så är ju dansen det finns så många varianter på ett och samma steg.

Redan efter första uppvärmnings steget rann svetten, precis som den ska göra. "Freezes" var det värsta jag varit med om! Han sa att vi skulle välja på två olika, antingen freeze med styrka eller freeze med balans, Anna tänkte ju på direkten att här blir det ju ren styrka som gällde. HaHaHa, inte en chans varken styrka eller balans, det hade behövts mycket mer teknik. Freezen hette "Turtles freeze" eller "Baby freeze".
Musiken då, ja den var hälften av lektionen skitgo med bla The Fugees och hälften av lektionen inte rolig alls då det inte alls var min typ av hiphop musik med lite discodunk. Gillar soft hiphop och goa beat och inte när det går bara fort med dunk.

Vi hade iallafall väldigt kul allihopa och därför kan man bortse blåsorna man fått på handflatorna, för det är det ju värt!


En riktig Baby Freeze!


Annas Baby Freeze! =)

You know my name

Allmänt Permalink2
Så har man äntligen kommit hem till "Linkan", skönt som attan är det att vara tillbaka i sitt lilla kryp in. Har hunnit duscha, sovit, packat upp (=stökat ner i mitt ny städade rum), handlat och nu håller jag på att laga mat.
Just det jag sprang direkt till ICA Berga då jag fått mina swetpants, så man får tacka Ida för tipset! Nu har jag äntligen fått byxorna med print så som jag ville!!!
Imorgon blir det skola och fyspass, hoppas på bra väder, men nu ska jag käka!

Lite nya pictures

Allmänt Permalink3
Har på något sätt redan hunnit bli söndag, men man har ju två hela dagar ledigt kvar! Har väl inte gjort så värst mycket nytta denna veckan. Har mest varit och tränat nästan varje dag, fredags var det stängt och idag har jag vilodag! Någon dag blev jag så rastlös att jag städade köket, badrummet och vardagsrummet, ingen aning om vart jag fick lusten ifrån, den skulle ju behövas oftare. Har till och med orkat tvätta några gånger.
Har både längtat och inte tillbaka till Linköping. Har konstigt nog ingen dansabstinens alls. Det ska ändå bli skönt att dansa vanliga lektioner och inte hålla på med någon cirkus. Okej baletten saknar jag inte alls, men streeten och moderna. Kanske lite jazz också, om Sophia gör liknande jazz som vi har haft den senaste perioden, älskade uppvärmningen.

Igår var det fest hos Ida, förfesten var som vanligt det enda som var något att hänga i julgranen. Kanske strapatsen ner till stan också. Ida fyller ju snart år här så det var inte bara ett vanligt party utan även kalas med tårta och presenter. Dock inga ballonger skönt nog =) Själv tog jag på mig att göra ett A4 collage som kort till Ida och det var inte det lättaste. Man kan säga att allt som kan krångla.......gjorde det också!!! Men men blev nöjd med slutresultatet och det är väl det som är det viktigaste, speciellt efter så många timmar man la ner på det. Funderar seriöst på att göra ett till mig själv!


Sissi & Karin äntligen anländer =)

             
Tårta!                                       Snusk =)

 
Sissi skulle promt ta kort när man tuggade!!!


Ida: "Inte utan mitt lipsyyyyyl"

             


På väg ner till krogen: Alltid redo!


AHHHHHH!

Lite Uddevalla bilder:
Badbåten =)


Våra bussar är blåa =)


Kyrkan långt borta i bakgrunden.
Till top