Nanna

Livet är ingen dans på rosor...

Händelsefylld vecka

Allmänt Permalink3

Nu var första veckan i den nya skolan avklarad och det känns väldigt skönt! Mycket nya människor man har träffat och alla verkar stört sköna i klassen. Mycket olika dialekter också vill jag lova, det är folk från bla Norrland, Karlstad och Stockholms trakten men jag älskar dialekter så jag sitter bara och njuter när jag lyssnar =) Ingen är här ifrån Linköping utan alla kommer utifrån. Risken är väldigt stor att jag kommer ha en rolig bland dialekt själv det har jag redan märkt. Något som är bara så skönt är att jag bor själv hade aldrig klarat av att dela lägenhet med någon just nu. Har ju inte med människorna i sig att göra utan det är bara så jag är. Men jag ser fram emot att lära känna hela klassen ännu mer =)

Ja som sagt första veckan klar och det var en mjukstart. I onsdags spenderade vi ca 13 timmar ute på själva skolan på grund av att det var danslinjens kväll och vi annordnade "grillning", med andra ord köks personalen fixade tonvis med korv för det regnade, och lekar. Det kom ganska många från de andra linjerna och hjälp vad kul det var. Fruktsallad stod först på schemat (det är en lek alltså) jag har inte skrattat så mycket på år och dar, jag grät så tårarna sprutade. Vi sprang runt som vildar! Själv var jag ananas =)

På torsdagen hade vi vår första danslektion det var Modernt, kroppen kändes underbar den kunde hänga med. Sedan gjorde vi något jag inte kan nämligen att hjula. Men men det var bara att slänga sig ut det måset verkligen sett hemskt ut! =( Dagen efter hade minst halva klassen träningsverk i baken! Men det var bara jag som hade blåmärken tydligen. Speciellt ett stort som en golfboll mitt på vänster skinka!!! Nästa dag var det dax för STREET åhhhh vad kul det var! Men guuuud vilken styrka vi kommer få för den var inte mänsklig den delen. Yogan efteråt var inte lika rolig tyvärr men den är nog väldigt nyttig, har jag hört.

Var ute på Ikano området med IKEA och Biltema det är ungefär som Torp fast just nu lite roligare eftersom det är nytt. Fixade nya löpar skor eftersom det ingår fyspass i den här utbildningen vilket innebär att de sparkar ut oss i skogen för att springa, ja dom är inte kloka! Hittade även en mysig senapsgul (jag vet den färgen är gräslig men lite rolig ändå) huvtröja och en snygg sjal. Idag hittade jag till Myrorna wow vad kul hittade ett par svart högklackade skor som jag letat efter i evigheter och en snygg liten brun kuvertväska i skinn. Billigt och bra! Har även införskaffat mig ett par dans knäskydd för att spara lite på knäna. Det är ju alltid bra att ha (knäna alltså)

Har ju nu äntligen fått låna en digitalkamera (tackar pappsen!) så jag försöker ferbrillt att ta lite kort. Är just nu skit dålig på att ta kort och bli bra på kort så jag hoppas folk har överseende med det. Det är ju tanken som räknas.

                               
                                                                                                Nya löparskor  

                    


Sedan har det ju även varit bröllop fredagen innan jag försvann min mor och hennes Bosse har äntligen fått tummen ur. Rådhuset klockan halv tre stod vi tre där finklädda ända från tårna upptill öronen. Efter att ha gått upp och ner för två våningar tre gånger hittade vi rätt. Dagens motion. Efteråt åkte vi till morfar en sväng sedan vidare till Snäckan för att äta en liten lättare bröllops lunch. Det var både en ganska hektisk dag med packning och allt men även en lugn och fin dag i högklackat.


Så fina vi var =) GRATTIS på er!


Bröllops present.

Saknar dig ...

Allmänt Permalink1

Saknar dig Alfa

Känn ingen sorg för mig Uddevalla...

Allmänt Permalink0
Imorgon börjar skolan, det känns väldigt avlägset. Har varit runt och kollat på kollegieblock och tillbehör men inte riktigt hittat min stil än. Och sådant är väldigt viktigt för den rätta kPendeltåget är utittat inför morgondagen, men hur mycket jag än förbereder mig kan ju allt hända. För att ta sig till skolan tar man först pendeltåget och sedan byter man i Vikingstad och tar en buss ut till Lunnevad. Gäller att det är tajmatt men men det ska allt gå.

Sitter i min nya lilla lägenhet, den är jätte charmig på många sätt, trots att man hör allt som händer runt omkring en. När någon duschar, tar hissen eller klampar upp för trapporna som elefanter som lär sig dansa. Det är resväskor och stora oupp packade Ikeaväskor överallt och mitt i allt har jag lyckats packa upp älsklingen, min dator. Kommer säkert få ett ryck och börja packa upp saker måste bara vänta på det.

Linköping är väldigt fint och väldigt stort. Låter som en bonde jag vet men så är det bara. Utbudet är bra mycket större med allt ifrån affärer till resturanger och uteställen. Det kulturella hoppas jag få lära mig genom skolan mycket bättre. Men kommer ändå att sakna mitt kära Uddevalla, det är där jag är född och kommer alltid att älska den staden.
 
Nu vill jag bara börja dansa!

Till top